Actualitate

PNL Giurgiu: "Între dreapta politicii şi stânga, există egalitate la alegerile parlamentare!"

_dsc0007Cu patru zile înainte de scrutinul din 11decembrie, candidaţii PNL Giurgiu pentru alegerile parlamentare –Dan Vlaicu, Dumitru Beianu, Gheorghe Ştefan şi Marian Măroiu – au evidenţiat un aspect remarcat şi de către giurgiuveni, şi anume: campania altfel realizată de către Partidul Naţional Liberal, subliniind totodată că aceste alegeri sunt despre PNL, formaţiunea care susține continuarea schimbării și PSD care se opune schimbărilor și vrea, cu orice preţ, întoarcerea la privilegii, fără ca acestora din urmă să le pese prea mult de soarta românilor.

În toată perioada campaniei electorale, liberalii au arătat oamenilor că  într-un singur an Dacian Cioloş a făcut ceea ce nu au făcut guverne în mandate întregi. Mai mult, candidaţii PNL pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie au arătat giurgiuvenilor că Guvernului Dacian Cioloş nu-i sunt indiferente problemele  judeţului, un judeţ mult prea sărac. Asta, cu toate că PSD se laudă că deţine majoritatea primăriilor. Industria e ca şi inexistentă, agricultura abia a început să mişte în ultimii ani. Lipsa locurilor de muncă a făcut ca  rata şomajului, în judeţul Giurgiu, să crească îngrijorător în timpul guvernării Ponta. O spun cifrele, de la 5,5% la 7%.

Un alt aspectat evidenţiat în conferinţa de presă de ctre liberali  a vizat faptul că, potrivit estimărilor, există două blocuri de alegători, de dreapta și strânga, care vor avea scoruri sensibil egale duminică, undeva la 40% fiecare. Diferența este dată de calitatea oamenilot promovaţi, mai precis de tipul de premier propus de PNL, Dacian Cioloş:  unul european, cu ținută, recunoscut ca profesionist , iar de cealaltă parte, PSD vine cu Liviu Dragnea.

Dacă Dacian Cioloş este cunoscut în Euro pa ca un adevărat expert, ca un bun profesionist, ca un om onest şi corect, cel de-al doilea, Liviu Dragnea e la fel de cunoscut în Europa, însă ca fiind ocupantul funcţiei de preşedinte al unui partid, în condiţiile în care a fost condamnat.

„Între dreapta şi stânga romînesacă există egalitate. Diferenţa însă o face calitatea celor două persoane implicate: pe de o parte, Dacian Cioloş şi de cealaltă parte Dragnea. Dacă Dacian Cioloş este cunoscut în Euro pa ca un expert, ca un bun profesionist, ca un om onest şi corect, cel de-al doilea, Liviu Dragnea e la fel de cunoscut în Europa, însă ca fiind ocupantul funcţiei de preşedinte al unui partid în condiţiile în care a fost condamnat pentru fraudă electorală”, a subliniat Gheorghe Ştefan, candidatul PNL Giurgiu pentru Camera deputaţilor.

Şi pentru că au avut o altfel de campanie, una profesionistă, door to door, pentru a prezenta candidaţii şi pentru a afla care sunt preocupările oamenilor, liberalii au constatat că, pe ansamblu,  oamenii sunt dezamăgiţi de clasa politică, dar au, în acelaşi timp, o dorinţă profundă de schimbare. O schimbare care să le ofere un viitor, un viitor sigur!

„Am văzut dezamăgirea oamenilor, dar în acelaşi timp şi dorinţa profundă de schimbare. Oamenii se revoltă împotriva clasei politice care, de 26 de ani, nu a răspuns aşteptărilor oamenilor. Partidul Naţional Liberal a propus un nou fel de a face politică şi a făcut şi paşi în acest sens. Şi iarăşi vă reamintesc  de lista de candidaţi ai PNL care nu cuprinde persoane anchetate, persoane cu probleme penale!   De asemenea, am propus un altfel de campanie electorală, fără minciuni, fără intoxicări, în contrast total cu ceea ce a făcut PSD”, a declarat Dan Vlaicu, candidatul PNL Giurgiu la Senat.

Suntem convinşi că pe 11 decembrie – au declarat la unison candidaţii PNL pentru Parlament: Dan Vlaicu şi Dumitru Beianu, la Senat, Gheorghe Ştefan şi Marian Măroiu, la Camera deputaţilor,  giurgiuvenii vor da dovadă de maturitate şi vor vota în interesul propriu pentru dezvoltarea municipiului şi judeţului şi nu în interesul camarilei PSD. Fiindcă astăzi, în judeţul Giurgiu, camarila PSD a confiscat drepturile cetăţenilor, a confiscat libertatea, demnitatea de a trăi într-o ţară a Uniunii Europene, care presupune libertăţi şi drepturi egale între cei aleşi şi cei ce aleg.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!