La zi Politic

GUVERNUL PONTA: Promisiuni neîndeplinite și obiective ratate!

gheorghe stefanCopreşedintele PNL Giurgiu, Gheorghe Ştefan, a susţinut joi, 7 mai, o conferinţă de presă la sediul PNL municipal, ocazie cu care a abordat mai multe teme de interes local şi national. Primul subiect a vizat “marile realizări” ale Guvernului Ponta, care au implicaţii nu doar la nivel national ci şi judeţean. Potrivit vorbitorului , dacă tragem linie și adunăm, suflă vântul realizările guvernului Ponta.

După trei ani de guvernare cu Victor Ponta prim ministru ar fi trebuit să vedem autostrăzi nesfârşite, spitale şi şcoli noi, sate înfloritoare cu apă curentă, canalizare şi asfalt, aşa cum ni se promiteau în 2012. Dar dincolo de lozinci: cifrele seci ne arată, din păcate, o altfel de realitate.

“Ponta se laudă cu realizări extraordinare. Practic, Guvernul Ponta a adunat bani împotriva modernizării si dezvoltării țării. România nu are nevoie de excedente bugetare, ci de autostrăzi,  de modernizarea satelor, de locuri de muncă”, a declarant copreşedintele  PNL Giurgiu.

Gheorghe Ştefan susţine că România are nevoie de o agricultură performantă, care necesită fonduri. Au trecut şase luni şi Guvernul nu a plătit TVA-ul producătorilor agricoli. Suntem în luna mai şi tot onor guvernul nu a plătit Subvenţia la motorina utilizată de fermieri în trimestrul IV. Iar exemplele ar putea continua. De altfel, PSD se laudă cu reducerea TVA la produsele agroalimentare şi cu intabularea, două teme despre care PNL a vorbit de foarte multă vreme ca fiind cele mai potrivite.

Prin urmare, liberalii au suficiente motive pentru a critica guvernarea Ponta, guvernare care, în ultima perioadă, se vaită că miniştri nu mai pot munci din cauza DNA-ului. De parcă, până acum ar fi muncit!

M. M.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!