Actualitate Politic

Explicaţii… lămuriri…

ghe-stefanAnticipând parcă una dintre întrebările presei giurgiuvene, copreşedintele PNL Giurgiu, Gheorghe Ştefan, a explicat reporterilor de ce a organizat joi, 7 mai, conferinţa de presă la sediul Organizaţiei municipale a PNL Giurgiu, sediu care de altfel îi aparţine.

“Am avut o întâlnire cu colegii mei din noul PNL care vin din aceeaşi formaţiune politică – PDL, cu care am discutat aspect legate de participarea la Consilul Naţional al PNL ce se va desfăşura pe 23 mai, la Piteşti, unde va fi aprobată forma finală a programului de guvernare şi se va discuta şi despre alegerile viitoare.

Mai mult, anul acesta se împlinesc 140 ani de la înfiinţarea PNL  si vor avea loc mai multe evenimente , la care va participa şi preşedintele Klaus Iohannis, unde vom avea şi noi reprezentanţi”, a declarat Gheorghe Ştefan.

PNL nu are structură la Clejani

“Ori o luăm pe Viorica de la Clejani, ori purtăm discuţii cu actualul primar” , a spus , mai în glumă, mai în serios, copreşedintele PNL Giurgiu, Gheorghe Ştefan susţinând că localitatea Clejani este singura filială unde PNL nu are organizaţie. În rest, PNL are reprezentare în toate structurile administrativ-teritoriale.

M. M.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!