Politic

”Îl numesc pe Marin Anton, fără nici un fel de rezerve, criminal politic”, a declarat vicepreşedintele PNL Giurgiu, Dragoş Ujeniuc

Un adversar greu de învins cu argumente corecte, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Dumitru Beianu, este permanent sabotat de către contracandidaţii săi, care pentru a-l compromite în demersurile sale, folosesc, fără niciun fel de scrupule, inclusiv sărăcia şi suferinţa a mii de oameni. În atari condiţii, referitor la acţiunea de atacare în contencios a bugetului propriu al CJG de către prefectul “apolitic” Robert Cristoi, vicepreşedintele PNL Giurgiu, avocatul Dragoş Ujeniuc, consideră că această măsură a fost impusă de liderul puterii locale, Marin Anton, şi are ca scop subminarea interesului şi bunelor intenţii acordate cetăţenilor de administraţia judeţeană.

“Gestul prefectului de a răspunde impulsului unei minţi extrem de bine organizate în a face rău, cum este cea a lui Marin Anton, este incalificabil, cu atât mai mult cu cât acesta vine din partea unui giurgiuvean care, pentru a-şi păstra poziţia, stă drepţi în faţa şefilor de la PDL, fără a lua în calcul repercusiunile blocării bugetului propriu al Consiliului.

După ce zăpezile ne-au afectat întreg judeţul, iar sănătatea şi urgenţele sunt în impas, complotul pedeliştilor, unul aşteptat, de altfel, era tot ce ne mai lipsea. Şi, atunci, vin şi-l numesc pe Marin Anton, fără niciun fel de rezerve, criminal politic, deoarece, în demersurile sale de a parveni, a pedepsit fără jenă un întreg judeţ. Din cauza acţiunilor sale iresponsabile, toate unităţile subordonate CJG, şi mă refer în special la cele de asistenţă socială şi spitale, se confruntă cu multe dificultăţi în asigurarea medicamentelor, serviciilor de funcţionare şi chiar plata salariilor. Ceea ce va duce, cu siguranţă, la urmări dintre cele mai grave asupra echilibrului funcţional la nivel judeţean. Aşa stând lucrurile, nu pot gândi altfel, decât că acest criminal politic, care este Marin Anton, şi-a propus cu orice preţ să ajungă preşedinte de consiliu judeţean într-un judeţ de morţi. Din fericire, însă, visul acestuia va fi curând spulberat şi mi-aş dori tare mult să văd pe unde va scoate Marin Anton cămaşa, când PDL va dispărea”, a mai declarat vorbitorul.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!