Politic

La doar o oră după ce a demisionat din PD-L, Vasile Lebe a devenit pesedist cu acte

În cadrul conferinţei de presă a Organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu, preşedintele interimar al acesteia, Niculae Bădălău, a făcut cunoscut presei că, începând de joi, 23 februarie, organizaţiei pe care o conduce i s-a alăturat un nou membru. Este vorba de  Vasile Lebe, fostul preşedinte al PD-L Schitu, care după ce a demisionat din această funcţie, o oră mai târziu, s-a înscris în PSD.

Pedelist cu ştate vechi la organizaţia din Schitu, Vasile Lebe nu a consimţit însă să dezvăluie motivul schimbării bruşte a macazului în politică, dar a precizat că, înainte de a lua această hotărâre, ar fi discutat şi cu ceilalţi membri ai organizaţiei, unii dintre aceştia fiind dispuşi să-l urmeze.

Răspunzând unei întrebări ce acuza practicarea traseismului politic de către noul venit, Niculae Bădălău a precizat că, în cazul de faţă, lucrurile stau un pic diferit. “Vasile Lebe nu a ocupat nicio funcţie administrativă de decizie sub egida PD-L şi, mai mult, din 2006 până în prezent, acesta nu a reuşit să găsească în PD-L un corespondent al convingerilor sale politice.

Deşi, la nivel central, PSD este un partid puternic şi bine consolidat, în teritoriu este mereu loc de mai bine. Iar în cadrul acestui proces de reorganizare urmărim inclusiv să ne completăm lista de valori, care este încă deschisă”, a mai precizat Bădălău, subliniind, totodată, că venirea lui Vasile Lebe la PSD Giurgiu era iminentă, aceasta având ca suport o mai veche relaţie de prietenie.

Subliniind şi cu acest prilej că scopul primordial al uniunii este îndepărtarea lui Traian Băsescu şi a PD-L de la Putere, Niculae Bădălău a reconfirmat prezenţa PSD Giurgiu alături de PNL la următoarele alegeri, dar şi susţinerea candidaţilor acestei formaţiuni politice, atât la Primărie cât şi la Consiliul judeţean.

În ce priveşte, însă, alegerile în cadrul administraţiilor teritoriale, vorbitorul a declarat că PSD va candida în 36 de comune sub sigla proprie şi în 12 sub egida USL. Pentru candidaţii la restul comunelor, precum şi despre alternanţa pe liste a consilierilor,  Bădălău a precizat că aceste subiecte sunt încă în discuţie la nivel de USL.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!