Actualitate

In doar trei luni de mandat, miniștrii liberali au remediat o serie de greșeli făcute de PSD

Premierul Ludovic Orban, către miniștrii liberali: „Nu ne judecă pe noi parlamentarii născuți din pixul lui Dragnea. Avem toate motivele să fim mândri de ceea ce am făcut!”

Premierul Ludovic Orban le-a cerut miniştrilor să se ridice ”la înălţime” în cadrul audierilor din comisiile de specialitate din Parlament, programate pentru săptămâna viitoare, în vederea învestirii noului Guvern.

Domnia sa a subliniat că în doar trei luni de mandat, miniștrii liberali au remediat o serie de greșeli rău-intenționate făcute de PSD timp de ani de zile, ceea ce reprezintă un motiv de mândrie.

„Nu trebuie să vă pese de votul efectiv, că nu ne judecă pe noi parlamentarii născuți din pixul lui Dragnea. Audierile vor fi publice, important e să arătăm foarte clar ce am găsit, ce prostii au făcut cei de dinaintea noastră, cum am reparat ce am putut repara și, mai ales, care sunt viziunea noastră și soluțiile pentru rezolvarea fiecărei probleme. Am așteptări mari de la dumneavoastră, pentru că avem toate motivele să fim mândri de ce am făcut și acest lucru trebuie să se vadă la audieri”, a spus Ludovic Orban.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!