Politic

În PD-L a început lupta pentru ultimul „ciolan”

Apariţiile şi declaraţiile recente ale preşedintelui Traian Băsescu au făcut subiectul unor comentarii aparţinând purtătorului de cuvânt al PNL Giurgiu, Ionel Muscalu, acesta acuzându-l pe şeful statului că se substituie, din nou, miniştrilor şi prim ministrului Emil Boc.

Ionel Muscalu a declarat că Traian Băsescu are în continuare o atitudine despotică, încălcând Constituţia şi normele democratice. „Traian Băsescu se erijează în prim ministru sau în ministru, ba a ajuns să pretindă că salvează el Europa. Face tot felul de declaraţii prin aeroporturi, ne spune că la anul nu vor fi tăieri de pensii sau de salarii, dar de ce nu ne spune motivele pentru care acestea nu vor creşte? Băsescu vrea să le ştie şi să le facă pe toate, în timp ce partidul pe care îl ţine aproape, PD-L-ul, se străduieşte să jefuiască şi ce a mai rămas în România. Sunt în PD-L mai multe grupuri, care au ajuns să îşi dea în cap unele altora pentru a pune mâna pe ultimul «ciolan». Ei ştiu că mai au doar un an la dispoziţie, iar lupta pentru acapararea banilor publici a ajuns la paroxism”, a declarat Ionel Muscalu.

Purtătorul de cuvânt al PNL Giurgiu a mai făcut referire şi la discursul Regelui Mihai în Parlamentul României, pe care l-a apreciat drept un moment istoric. Propunerea ca Regele Mihai să se adreseze românilor, printr-un discurs susţinut în Parlament, a fost promovată de PNL şi s-a dovedit că a fost o iniţiativă apreciată la scară internaţională.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!