Actualitate Politic

INEDIT: Giurgiu are un Club al Elevilor Liberali

DSC00006Premieră, politic vorbind, în municipiul nostru! Zeci de tineri, elevi ai mai multor licee giurgiuvene, s-au reunit în Clubul Elevilor Liberali, iar sâmbătă, 14 decembrie, au avut loc alegeri în cadrul acestei structuri.
Cafeneaua Artiştilor din incinta Teatrului „Tudor Vianu” a fost gazda ineditului eveniment, primindu-i pe cei peste 50 de tineri liceeni care au mers acolo pentru a-şi alege liderul, dar şi pe cei din Biroul Politic.
Clubul Elevilor Liberali este o structură subordonată organizaţiei municipale a TNL Giurgiu, iar şeful celei din urmă, Emil Epure, le-a spus celor prezenţi: „Am fost convins de la început că acest proiect va avea succes. Am apreciat entuziasmul vostru, dorinţa de implicare şi seriozitatea voastră. Sper să derulaţi cât mai multe proiecte specifice vârstei voastre, prin care să satisfaceţi nevoile tinerilor din oraşul nostru. Vă asigur de tot sprijinul TNL şi de cel al seniorilor de la PNL Giurgiu”.DSC00007
Cel care i-a sprijinit în toate acţiunile lor pe cei din TNL, aşa cum l-a numit Emil Epure, liderul seniorilor liberali de la municipiu, administratorul public al judeţului, Dumitru Beianu, le-a transmis şi el un mesaj tinerilor prezenţi la Adunarea Generală.
„Am citit azi-dimineaţă un studiu despre cum văd tinerii implicarea în administraţie şi politică. Nu vreau să mă consideraţi un lăudăros, dar nu m-au surprins deloc lucrurile foarte frumoase pe care le gândesc tinerii şi pe care, şi eu şi mulţi colegi liberali, le-am anticipat. Voi mizaţi, tipic vârstei, energiei şi entuziasmului, pe sinceritate, pe respect, pe şansa unui viitor mai bun pe care vi-l identificaţi şi construiţi singuri, pe corectitudine! Şi acestea sunt calităţile pe care ar trebui să le aibă reprezentanţii unei clase politice, la nivel de oraş, judeţ sau la nivel naţional. Dacă politicienii ar avea măcar jumătate dintre aceste calităţi, România ar fi departe!”, a spus Beianu.
După fiecare discurs al fiecărui tânăr care a avut ceva de spus colegilor săi, s-a trecut la vot, iar preşedinte al Clubului Elevilor Liberali din Giurgiu a fost ales Adrian Chiran. „Am decis să candidez pentru că îmi place politica, părinţii mei sunt politicieni, iar eu îmi propun, alături de colegii mei, să întreprind şi să duc la capăt acţiuni pentru tinerii giurgiuveni, umanitare, sportive, pentru sănătate. De asemenea, promovez munca în echipă, spiritul civic şi sper să identificăm nevoile tinerilor şi, cu ajutorul seniorilor, să încercăm să le rezolvăm”, a spus tânărul lider, Adrian Chiran.
Clubul Elevilor Liberali mai are în componenţa conducerii alţi 9 tineri, cu un mandat de un an.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!