Politic

"Inflaţie" de personalităţi fără vreun merit la inaugurarea de la Maiorescu

dinuionel

Evenimentul de sâmbătă – inaugurarea clădirii consolidate şi renovate a Colegiului „Ion Maiorescu”, stârneşte, în continuare, ecouri în viaţa oraşului. Proaspătul membru PMP, Ionel Dinu, a criticat dur prezenţa şi prestaţia anumitor personalităţi prezente la acest eveniment.

Dacă despre primarul Nicolae Barbu nu a avut decât cuvinte de laudă, considerând că meritul refacerii Colegiului îi revine în proporţie de 80%, Ionel Dinu are o cu totul altă impresie despre alţi participanţi la evenimentul de sâmbătă. El critică dur apariţia unor personaje, care nu au nicio legătură cu refacerea clădirii Colegiului.

Printre cei „luaţi în vizor” se numără Valentin Iliescu, despre care Dinu spune că nu are absolut nicio legătură cu Maiorescu şi că nu înţelege în ce calitate a ţinut un discurs la acel eveniment. Nici secretarul de stat prezent sâmbătă la Giurgiu nu a scăpat de „tirul” lui Dinu, care îl acuză că a venit şi a schimbat întreaga organizare a evenimentului, pentru a-l transforma într-unul pur politic, care să aibă în prim plan PSD-ul.

Inspectorul şcolar general şi şeful său de partid, Niculae Bădălău, au fost şi ei în vizorul lui Ionel Dinu, care spune că Oprişan nu a făcut altceva decât să aducă osanale şefului său, Bădălău, care „a făcut poteci la Ministerul Învăţământului, ca să aducă bani pentru Maiorescu”.

„Nimic mai fals! Ministerul Învăţâmntului nu a avut nicio legătură cu refacerea Colegiului, toţi banii necesari venind la Ministerul Fondurilor Europene!”, afirmă Ionel Dinu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!