PUBLICITATE

INFORMARE

Aceasta informare este efectuatã de: PRIMARIA VANATORII MICI cu sediul in localitatea Vanatorii Mici, str. Principala, nr.70, judetul Giurgu, ce intenţioneazã sa solicite de la Administratia Nationala „Apele Romane”, Administratia Bazinala de apa Arges-Vedea  aviz de gospodãrire a apelor pentru  realizarea lucrãrilor „Sistem centralizat de alimentare cu apa in satele Corbeanca, Valcelele si Zadariciu, comuna Vanatorii Mici, judetul Giurgiu”, amplasate în satele Corbeanca, Valcelele si Zadariciu , comuna Vanatorii Mici , judetul Giurgiu
Aceasta investiţie este noua.
Ca rezultat al procesului de producţie nu vor rezulta ape uzate.
Aceasta solicitare de aviz este conformã cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
Persoanele care doresc sa obţinã informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodãrire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionatã.
Persoanele care doresc sa transmitã observaţii, sugestii şi recomandãri se pot adresa solicitantului ,numele persoanei de contact MATEI MONICA , nr. de telefon 0246/265026  dupã data de 27.11.2015.
Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!