Actualitate

 INFORMARE

Aceasta informare este efectuatã de: PRIMARIA VANATORII MICI cu sediul in localitatea Vanatorii Mici, str. Principala, nr.70, judetul Giurgu, ce intenţioneazã sa solicite de la Administratia Nationala „Apele Romane”, Administratia Bazinala de apa Arges-Vedea  aviz de gospodãrire a apelor pentru  realizarea lucrãrilor „Sistem centralizat de canalizare menajera in satele Corbeanca, Valcelele si Zadariciu, comuna Vanatorii Mici, judetul Giurgiu”, amplasate în satele Corbeanca, Valcelele si Zadariciu , comuna Vanatorii Mici , judetul Giurgiu
Aceasta investiţie este noua.
Ca rezultat al procesului de producţie apele epurate se deverseaza in Raul Neajlov.
Aceasta solicitare de aviz este conformã cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificãrile şi completãrile ulterioare.
Persoanele care doresc sa obţinã informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodãrire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionatã.
Persoanele care doresc sa transmitã observaţii, sugestii şi recomandãri se pot adresa solicitantului ,numele persoanei de contact MATEI MONICA , nr. de telefon 0246/265026  dupã data de 27.11.2015.

 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!