Social

Înotul prin noroi – noul "sport" în vogă la Giurgiu

noroi gradi1

Că oraşul este praf şi pulbere nu mai este o noutate pentru nimeni. Că, de când plouă, multe străzi sunt impracticabile, iarăşi ştim cu toţii (mai ales cei care locuiesc pe astfel de străzi). Dar că, pentru a ajunge la grădiniţă, micuţii de la „Dumbrava minunată” şi părinţii lor sunt nevoiţi să înoate prn noroi, nu ştie prea multă lume. Probabil, nici mai-marii oraşului.

Nu una, ci chiar două grădiniţe (una cu program normal şi alta, cu program prelungit) sunt la capătul a ceea ce, teoretic, ar trebui să fie o alee de acces. Ar trebui, pentru că, practic, drumul de aici este sub orice critică. Plin de noroaie şi bălţi, imposibil de ocolit, drumul cu pricina este o adevărată aventură pentru părinţii care, zi de zi, vin să îşi aducă şi să îşi ia copiii de la grădiniţă. Părerea unanimă este clară: bătaie de joc, iar oamenii spun că, dacă nu aveau maşini, nu mai aduceau copiii la grădiniţă.

Şi dacă cei care au maşini se plâng de accesul aproape imposibil în cele două grădiniţe, este uşor de imaginat în ce situaţie sunt părinţii care nu au un autoturism cu care să îi aducă pe cei mici. Cum ajung acei copii la gradiniţă?

noroi gradi

Probabil că autorităţile se gândesc să îi antreneze de mici într-un viitor spot local: înotul prin noroaie. Şi, din păcate, situaţia de aici nu este decât un exemplu din noianul de străzi înecate de noroaie şi pline de gropi. Străzi pe care, însă, nimeni nu le vede. Nimeni din cei care ar trebui să facă ceva şi pentru giurgiuvenii care plătesc, conştiincioşi, taxe peste taxe…

Cât de „încântaţi” sunt părinţii care bat zilnic acest drum şi ce părere au aceştia, într-un reportaj difuzat luni seară, de la ora 19,în Ştirile Valahia TV.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!