Actualitate

Instanţa a hotărât: Ştefan Bădilă (PNL) poate candida la Primăria Ghimpaţi!

Badila-Stefan-1-0011Bucuria primarului din Ghimpaţi, Constantin Cărăpănceanu, de a nu-l mai avea drept concurent, în lupta pentru Primăria din localitate, pe Ştefan Bădilă a fost una de scurtă durată.

Asta, în ciuda faptului că, la conferinţa de presă a PSD Giurgiu, de joi, 28 aprilie, social-democratul Constantin Cărăpănceanu anunţa, cu zâmbetul pe buze, cum că “Biroul Electoral de Circumscripţie Ghimpaţi a respins dosarul de candidat al PNL pentru funcţia de primar al PNL, Ştefan Bădilă” şi, probabil, analizând celelalte candidaturi depuse şi validate se  vedea primarul Ghimpaţiului pentru a-l cincilea mandat.

Însă, aşa cum spuneam, bucuria lui Cărăpănceanu a fost una de scurtă durată fiindcă nu a “scăpat” de Bădilă, candidatul PNL pentru Primăria Ghimpaţi, şi, pe cale de consecinţă,  nu va scăpa nici de confruntarea electorală cu acesta. Asta pentru că, vineri, 29 aprilie, instanţa a judecat contestaţia şi a  hotărât că Ştefan Bădilă poate candida pentru Primăria Ghimpaţi.

Prin urmare, la Ghimpaţi sunt cinci candidaţi la funcţia de primar şi nu patru, cum a anunţase iniţial primarul în funcţie. Aceştia sunt:  Constantin Cărăpănceanu, primarul în exerciţiu, PSD; Vasile Constantin, Mişcarea Liberală, Viorel Căpăţână, ALDE, Traian Radu, Mişcarea Populară şi cel de-al cincilea pe care social-democraţii nu l-au putut scoate din joc, Ştefan Bădilă, PNL.

S-ar părea că acest al cincilea candidat, cel al PNL, pe care social-democraţii giurgiuveni vor să îl scoată cu orice preţ din competiţie o să îi poarte ghinion lui Constantin Cărăpănceanu, asta cu toate că primarul Cărăpănceanu şi-a făcut şapcă şi tricou cu cifra 5, adică îşi doreşte să obţină cel de-al cincilea mandat! Însă, îi cam suflă tare în ceafă văru’ Ştefan, care este hotărât să câştige alegerile de anul acesta.

InfoPress

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!