Actualitate Anunțuri

Intervenții Apa Service la Mihăilești•

În urma intervenţiei din localitatea Mihăilești privind amenjarea sensului giratoriu- parte a centurii orașului, a fost necesară şi relocarea unui tronson de conducte de apă. Situația a presupus schimbarea regimului de funcționare a stației de pompare a apei potabile, ceea ce a necesitat reducerea presiunii în reţea, afectaţi fiind îndeosebi locuitorii din zona Tufa.Apa Service S.A. Giurgiu va remedierea situației privind presiunea apei în câteva ore, iar finalizarea lucrărilor de relocare a conductelor de apă este prevăzută pentru luni, 12 iulie 2021.

Altă intervenție a lucrătorilor Apa Service a vizat Stația de Pompare a Apelor Uzate 4 din Drăgănescu- Mihăileşti, unde au fost aduse înbunătăţiri bazinului din dotare şi a fost igienizat spațiului verde din curtea stației. Aici, gardul care împrejmuiește locația a fost rupt, s-a creat o cale de acces și au fost depozitate gunoaie menajere ce aparțin locuitorilor din zonă.•

În final reamintim că, pentru ca societatea noastră să poate interveni cu promptitudine în remedierea unor avarii, soluţia cea mai sigură şi mai rapidă este să anunţaţi DISPECERATUL nostru, care funcţionează NON- STOP.

Orice sesizare/ reclamaţie/ informaţie cu privire la avarii sau disfuncţionalităţi apărute în reţeaua de apă/canal, inclusiv cele privind presiunea sau calitatea apei, trebuie anunţate/ solicitate NUMAI la DISPECERATUL societăţii, tel:Giurgiu: 0246/ 21 22 27-int. 3; 0731 551 626Mihăileşti: 0731 551 622Bolintin-Vale: 0246/ 270 679.

Societatea nostră nu poate prelua reclamaţii / solicitări venite pe alte canale sau apărute pe reţelele de socializare.

Vă mulţumim pentru înţelegere.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!