Politic

Ionel Dinu are un colaborator de nădejde: Dănuţ Liga a revenit la Giurgiu

liga dinuReactivat de Mișcarea Populară, odată cu preluarea conducerii acesteia de către Traian Băsescu, Dănuţ Liga, cunoscut giurgiuvenilor ca fiind un pasager vremelnic pe scena politică locală, revine, iată, din nou, la Giurgiu, deoarece consideră că ar fi familiarizat cu problemele  existente aici.

Având repere naționale, dar și locale la care să se raporteze,  Liga a revenit, după 8 ani  la Giurgiu, hotărât să realizeze, de data aceasta, tot ceea ce nu a rezolvat pe timpul mandatului său de parlamentar. Ce-i drept, pe atunci era parlamentar PRM de Giurgiu.

Dănuţ Liga a recunoscut  clar că vechile sale obiective nu au fost îndeplinite și că i-au trebuit doar opt ani să se hotărască asupra reabordării lor. Acceptând ideea că, de data aceasta chiar se va ocupa să facă ceva pentru județul Giurgiu, întrebarea care se pune este  ce se întâmpla cu vechile sale datorii față de Giurgiu, dacă Traian Băsescu nu venea la Mișcarea Populară? Adică, să-i mulțumim lui Băsescu!

Dacă din vechiul mandat la Giurgiu, Dănuţ Liga a acumulat restanțe, acum, din noua sa calitate de organizator al activității MP la nivel local, își va depăși norma, acesta mizând pe migrarea mai multor organizații teritoriale  PSD și PNL spre MP, din cunoștințele sale  mulți dintre aceștia regretând perioada cât Traian Băsescu a condus România. Așadar, Mișcarea Populară se va confrunta cu un serios aflux de solicitări pentru aderare, ceea ce-i va permite să câștige lejer cel puțin președinția Consiliului județean în 2016.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

2 comentarii

Mihnea Boerescu cons jud 5 noiembrie 2015 at 0:59

Si clopotzeii…linka , linka 😉

Răspunde
Andrei 8 ianuarie 2016 at 1:45

Vorbea serios?

Răspunde

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!