Actualitate Cultură Educație Informare publică La zi Politic

Scrisoarea lui Adrian Anghelescu, candidatul PNL la Primăria municipiului, pentru giurgiuveni

Dragi giurgiuveni,

Sunt Adrian Anghelescu, candidatul Partidului Național Liberal la Primăria Muncipiului Giurgiu.
M-am născut aici, în Giurgiu, în cartierul Oinac și am copilărit pe strada Gării și în cartierul Policlinică. Adolescența mi-am petrecut-o pe strada Mareșal Foch, iar în timpul liceului am locuit în blocul Romarta. Și astăzi mă găsiți tot în Giurgiu, pe strada Aleea Plantelor, motiv pentru care m-am recomandat întotdeauna drept giurgiuvean, oriunde am calatorit in lume ca pilot de aviație.
Am crescut într-o familie care m-a educat in spiritul crestin si care mi-a transmis valorile morale corecte după care mă ghidez și astăzi în tot ceea ce fac. Atat tatal meu, George Anghelescu, fost handbalist la Rapid cat si mama mea, Zina Anghelescu, fosta asistenta medicala (moasa) la Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu, s-au nascut, au crescut si inca locuiesc in orasul in care si eu vreau sa imi petrec restul vietii.
Am absolvit Institutul Militar de Aviație Aurel Vlaicu și mi-am continuat studiile în străinătate. Mă recomand ca fiind un liberal adevărat, aliniat acestor valori.
De-a lungul carierei de pilot mi-am asumat responsabilitatea vieții a zeci de mii de oameni și nu am am dat gres niciodata. Aceasta este garantia dumneavoastra, dragi giurgiuveni, ca nu vă voi dezamăgi!
Cred cu tărie că este momentul ca Giurgiu sa-si aleaga primarul și echipa pe care le merită, o administrație liberală, definită prin bunăstarea comunitatii. Giurgiu are nevoie de o viziune strategica de dezvoltare deoarece, sub prezenta administrație, orașul și județul au bătut pasul pe loc.
Știu că pentru mulți dintre noi, Giurgiu este un oraș blocat în timp, sufocat de interese și corupție, in care ne confruntam cu sărăcie, salarii mici, oportunități reduse si in care nu intotdeauna ne simtim in siguranta.

Recladim Giurgiu impreuna!
Municipalitatea trebuie sa isi asume investitii publice majore care sa valorifice Dunarea, aceasta resursa unica a orasului. Port comercial nou si reabilitarea zonei portuare turistice din vecinatatea Capitaniei Portului Giurgiu, zona portuara de agrement de-a lungul Canalului Plantelor sunt doar doua investitii pe fonduri europene „Green Deal” care pot relansa dezvoltarea economica a orasului.
Avem nevoie de infrastructura moderna, de o șosea de centură pe care o putem realiza cu fonduri europene. România avand la dispozitie 80 de miliarde de euro, bani pe care este obligatoriu să-i accesăm și să-i folosim la dezvoltarea infrastructurii locale.
Avem posibilitatea de a construi două parcuri industriale – unul în Zona Liberă și cel de-al doilea în zona fostei platforme chimice – investitii care vor genera multe locuri de muncă bine plătite. Este absolut necesar ca giurgiuvenii să nu mai fie nevoiți să plece la București sau în străinătate pentru a duce o viață decentă!
In afara locurilor de muncă, giurgiuvenii au nevoie de siguranță, de educatie sanatoasa pentru copiii lor, de servicii publice moderne, de străzi curate si spatii verzi ingrijite, de spital performant si medici specialisti, de cultura si traditie, zone de agrement civilizate, de cinematograf, patinoar, sala polivalenta moderna si alte astfel de investii atat de normale pentru un municipiu.
Avem nevoie sa instauram corectitudinea in viata noastra, avem nevoie de promovarea pe merit, de aprecierea performantei, de sustinerea celor care exceleaza.
Dragi giurgiuveni, bugetul orașului, adică al nostru, al tuturor, trebuie administrat cinstit si transparent.
Ca primar, voi fi sprijinul comunității în orice situatie. Voi fi apropiatul dumneavoastra in fiecare zi si va voi sustine prin demersurile mele in orice problema. Am avut prea mult timp un primar dezinteresat, complet rupt de realitatea si nevoile orasului. Voi fi primarul dumneavoastra si impreuna vom reclădi orașul. Pe fiecare stradă, in fiecare cartier, voi munci pentru viitorul și bunăstarea giurgiuvenilor!

Anghelescu Adrian Valentin
Candidatul PNL la Primăria Giurgiu
ROMANIA in care #sepoate

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!