Actualitate Politic

Ionel Muscalu: “Suntem hotărâți să schimbăm lucrurile și le vom schimba. Împreună cu dumneavoastră, giurgiuvenii noștri, vom reuși pentru toți giurgiuvenii!”

Ionel Muscalu: “Astăzi, alături de doamna Alina Meclea, candidat la funcția de deputat al judeţului Giurgiu în Parlamentul României, de domnul Nicolae Florian și de două echipe ale PNL Giurgiu, am mers pe șoseaua București, unde am stat de vorbă cu mulți giurgiuveni. Nu mai este vorba să ne prezentăm, deja oamenii ne cunosc. Problemele lor sunt de bun-simț, privesc multe domenii, iar unele sunt nerezolvate de vechea administraţie a Municipiului Giurgiu de foarte mulți ani, altele țin de comunicare și implicarea serioasă.

Suntem hotărâți să schimbăm lucrurile și le vom schimba, cu dorința clară de a crește nivelul serviciilor publice si confortul concetățenilor noștri. Nu ne-am cuprins de vreun fals entuziasm comunicativ, ci de dorința de a continua ceea ce am început, dezvoltarea municipiului Giurgiu. Împreună cu dumneavoastră, giurgiuvenii noștri, vom reuși pentru toți giurgiuvenii.

(Comandat de PNL Giurgiu, cod mandatar financiar 11200025)

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!