Actualitate

"Îşi permit să jignească, să provoace, să bruscheze… fără a fi traşi la răspundere!"

beianuLiberalii giurgiuveni îşi fac griji pentru ceea ce s-ar putea întâmpla cu oamenii în ziua alegerilor, în unele comune. Şi au şi argumente în acest sens. Un caz recent s-a petrecut la Ghimpaţi, unde angajaţi ai Primăriei îşi permit să jignească, să provoace, să bruscheze reprezentanți ai Prefecturii, care veniseră în control.

„Cu mare surprindere am aflat că domnul acela care a înregistrat toată întâlnirea, dar a reușit prin procedeul tehnic să scoată din înregistrare vocea lui, era exact angajatul primăriei. El în permanență a încercat să creeze un climat de dezordine acolo, să jignească, să-i bruscheze chiar și verbal pe cei care veniseră în control, dar fiindcă se poate, înțeleg că la televiziunile naționale a fost transmisă înregistrarea fără coloana sonoră din care a fost scoasă vocea lui. Se poate și mai rău, sunt absolut de acord cu ce spunea colegul meu Velicu, cu mare surprindere l-am regăsit și eu pe domnul Bădălău ca fiind printre cei nemulțumiți de activitatea Instituției Prefectului, după ce ani și ani de zile și Prefectura și multe alte instituții deconcentrate n-au făcut decât să slujească activitatea și proiectele domniei sale .

Aflăm că sunt instituții ai căror conducători au și dus dosare de candidatură pentru că au avut responsabilități clare în acest sens și le-au înregistrat în numele PSD. Ca la noi, la nimeni.

Așadar, sunt multe lucruri care ne îngrijorează, dar și foarte multe altele care ne fac optimiști. Eu, sincer nu-mi închipui ca în anul de grație 2016, giurgiuvenii să accepte ca un partid atât de mare să vină în campanie fără un candidat desemnat pentru cea mai importantă funcție care se pune la bătaie acum, funcția de președinte al Consiliului județean, fără măcar o idee, care să fie asociată cu o persoană, cu o echipă sau cu întreaga filială dacă se poate. Asta chiar dacă preşedintele se alege din rândul consilierilor, consider că e important să spui cu cine pentru ca giurgiuvenii să voteze convinşi că acel paretid merită să aibă majoritatea! Permanent beneficiem și de serviciile generoase ale unui segment de presă foarte motivat, încercăm să spunem doar că nu e bine ce fac alții, să căutăm vinovați în altă parte fără să abordăm sub nicio formă această notă constructivă pe care oamenii o așteaptă, de discuție, eventual, și în contradictoriu, dar pe proiecte, mai puțin pe teme care țin de funcționarea unor instituții și de responsabilitățile acestora.

Este prima dată când constat acest lucru și sunt ca și giurgiuvean, ca și votant dacă vreți destul de îngrijorat pentru ce mai poate pregăti PSD până la ziua alegerilor, dar eu îi rog pe giurgiuveni să fie foarte atenți, să evalueze foarte corect și să încerce să depășească ceea ce se transmite!”, a conchis Dumitru Beianu, copreşedinte PNL Giurgiu.

M. M.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!