Actualitate

Contrar asigurărilor primarului, împodobirea orașului nu este deloc spectaculoasă

iluminat festivDeși dădea garanții că, anul acesta, giurgiuvenii vor avea o surpriză plăcută, legată de pregătirea orașului pentru sărbători, primarul Nicolae Barbu se pare că a reușit doar să dezamăgească, deoarece lucrurile nu stau nici pe departe așa cum ne-am fi așteptat.

Așadar, conform asigurărilor acestuia, parcurile, străzile și stâlpii de iluminat, urmau să fie împodobiți cu mult mai multe ornamente  de Crăciun, pentru care Primăria ar fi mărit achizițiile.

Iar cum acest lucru nu s-a întâmplat, anul acesta, giurgiuvenii au constatat că, nici măcar ghirlandele din anii precedenți nu au mai apărut în locurile lor. Astfel, prin comparație cu localități de rang comunal, Giurgiu nu este deloc pregătit de sărbători, puținele decorațiuni agățate în pomi sau pe rețelele de iluminat, fiind  defecte parțial, ori total.

Drept urmare,  aceea feerie de lumini și culoare este realizată doar sporadic, ceea ce dovedește cu prisosință că, la acest capitol, nu s-au mai făcut achiziții noi de foarte mulți ani. Mai mult, giurgiuvenii  sunt, astfel, unii mai privilegiați decât alții, în unele cartiere lipsind, cu săvârșise, această preocupare. Iar copiii de aici sunt primii care au observat acest lucru.

Nina Mițoi

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!