Actualitate

Cei mai mulţi dintre consilierii judeţeni nu au fost de acord cu un proiect privind acordarea unei sume echipei de baschet masculin CSS Giurgiu

A ratat obţinerea banilor de la Consiliul Judeţean, necesari inclusiv pentru salarii. Echipa de baschet masculin, divizionară A, CSS Giurgiu a fost din nou subiect de dezbateri, de data aceasta, în şedinţa extraordinară de astăzi a Consiliului Judeţean. Din păcate pentru sportivi, vor rămâne şi în perioada următoare fără finanţare de la judeţ.

Într-o şedinţă anterioară, consilierul Partidului Ecologist, Constantin Buduru a afirmat că ştie de existenţa unei solicitări din partea CSS Giurgiu privind finanţarea divizionarei A de baschet masculin. În şedinţa de joi, 18 aprilie, Buduru a cerut suplimentarea ordinii de zi cu un punct privind acest aspect.

La rândul său, vicepreşedintele Dumitru Gavrilă, cel care i-a ţinut locul şi astăzi preşedintelui Vasile Mustăţea a precizat că de fapt Consiliul Judeţean a sprijinit mereu echipa de baschet şi a cerut experţilor din instituţie să precizeze dacă bugetul ar suporta o asemenea cheltuială.

Până să se treacă la votarea suplimentării ordinii de zi cu punctul privind acordarea unei sume de bani echipei CSS Giurgiu, a luat cuvântul şi managerul sportiv al baschetbaliştilor giurgiuveni, Alin Guţă. El a explicat că, dacă în cerere era vorba despre 7 miliarde de lei vechi, ar fi necesare măcar trei miliarde.

Doar patru consilieri judeţeni au votat pentru suplimentarea ordinii cu punctul respectiv.

Ulterior, Alin Guţă ne-a declarat că situaţia echipei de baschet este foarte dificilă.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!