Politic

Cristian Marciu a spus presei locale de ce au votat PSD-iştii giurgiuveni împotriva bugetului propriu al Consiliului Judeţean

Lipsa de comunicare, acesta a fost motivul pentru care consilierii judeţeni ai PSD au votat împotrivă la proiectul privind bugetul propriu al instituţiei pe care o reprezintă. Vicepreşedintele Cristian Marciu a făcut declaraţia şi a venit cu explicaţii pe acest subiect.

În conferinţa de presă a PSD Giurgiu de joi, 18 aprilie, Cristian Marciu a adus argumente privind votul social-democraţilor giurgiuveni dat în şedinţa ordinară de luni, 15 aprilie. El a precizat că anterior şedinţei cu pricina, reprezentanţi ai PSD şi ai PNL au avut o întâlnire, în care social-democraţii au cerut liberalilor ca pe lista de reparaţii a drumurilor judeţene, pentru acest an, să fie trecute mai multe căi de acces.

Numai că, luni, înainte de şedinţă, social-democraţii giurgiuveni au constatat că ceea ce discutaseră cu câteva zile înainte nu fuseseră decât nişte propoziţii pe o hârtie, întrucât lista de reparaţii şi cea de investiţii erau la fel ca înainte de întâlnire, a precizat Marciu.

Ulterior acestui moment, cei din PSD au discutat din nou cu şefii Consiliului Judeţean şi se pare că de această dată, solicitările social-democraţilor îşi vor găsi rezolvarea, a mai spus Marciu.

Printre drumurile pe care reprezentanţii PSD Giurgiu le vor reparate, se numără DJ 601, cel care leagă Răsuceni de limita cu Teleorman, calea de acces între Toporu şi Răzmireşti- Teleorman, dar şi DJ 503 A, Giurgiu-Toporu.

Pe de altă parte, întrebat de ce nu şi-au justificat votul, în plen, tocmai pentru a nu da curs unor speculaţii, Cristian Marciu a spus că nu a dorit să dea naştere unor polemici, şi că speră într-o mai bună colaborare, la nivel de Consiliu Judeţean, între reprezentanţii principalelor două partide din Uniunea Social-Liberală.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!