Actualitate

Înlocuirea prefectului și orientarea lui Vasile Mustățea spre Primăria Giurgiu – ar fi ultimele schimbări pe scena politică giurgiuveană

 

semne de intrebareDesele mișcări înregistrate pe scena politică locală au generat, urmare conjuncturii, reorietări politice și opționale pentru tot mai mulți oportuniști care, încă, nu și-au încheiat socotelile, atât cu ei înșiși și nici cu recent deveniții adversari.

Astfel, rezolvând toate problemele la nivel de județ și chiar proiecte de anvergură internațională, precum construirea unul alt pod la Giurgiu peste Dunăre, mai nou, se zvonește că Vasile Mustățea râvnește la scaunul de primar al municipiului.

După cum îl cunoaștem noi, ne întrebăm cum se face că, tocmai Vasile Mustățea, profesionist desăvârșit, validat politic și administrativ doar de Lucian Iliescu, în marea sa credulitate, își dorește să dea  faima sa județeană pe cea municipală, în condițiile în care, domnia sa ne-a obișnuit cu aspirații, din ce în ce mai înalte. Însă, cum pe Iliescu l-a scos din teren, se vede treaba că, nimeni altcineva, nu mai este dispus să gireze pentru el, astfel că, așa cum văd unii lucurile, se pare că și Primăria ar fi ceva prea mult pentru domnia sa.

Deși, deocamdată, opțiunea sa  este la nivel de zvon, nu ne-ar mira, totuși ca, Vasile Mustățea să fie animat de acest vis frumos.  Încă o surpriză pe lângă toate celelalte din partea sa, chiar nu mai contează.

Rămânând în același registru, se pare că,  nici actualul prefect nu va mai încălzi, pentru multă vreme, scaunul confortabil, schimbarea acestuia  zicese că ar fi iminentă.

Nina Mițoi

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

1 comentariu

Alexandru 10 decembrie 2015 at 11:25

Mustățea la Mapett Shou cu Barbu.

Răspunde

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!