Actualitate

Accident în noaptea de Revelion

A băut, a plecat cu maşina, s-a oprit într-un copac şi a fugit de la locul accidentului. Este povestea unui tânăr care a provocat singurul accident rutier înregistrat în noaptea de Revelion în judeţul Giurgiu.

Deşi poliţiştii de la Rutier au fost prezenţi în număr mare pe şoselele din judeţ în aceste zile, în judeţ s-a înregistrat, totuşi, un eveniment rutier, soldat, din fericire, doar cu rănirea uşoară a unei persoane. Totul s-a întâmplat în noaptea de Revelion, în jurul orei 3, pe DJ 411, la Singureni. Grav este că autorul băuse, a condus fără permis şi a plecat de la locul faptei.

Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală şi părăsirea locului accidentului. Pentru că se preconiza intensificarea traficului, în special spre Capitală, Poliţia Rutieră a suplimentat numărul echipajelor ce au acţionat miercuri, în special pe drumurile naţionale, dar şi în municipiu.

De altfel, prezenţa masivă a poliţiştilor în stradă, dar şi traficul destul de redus din noaptea de Revelion şi din prima zi a anului a determinat lipsa incidentelor legate de conducerea sub influenţa alcoolului.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!