Sport

Greu fără pivoţi

CSS Giurgiu trebuie să recupereze 13 puncte pentru a putea atinge în premieră semifinalele Cupei României. Asta după ce vineri, 28 decembrie, “alb-negrii” s-au înclinat în faţa celor de la CSU Asesoft Ploieşti cu 63-76.

Din cauza faptului că nou-veniţii Bryson McKenzie şi Marcus Melvin n-au obţinut la timp cartea verde pentru transfer, aceştia n-au putut fi trecuţi pe foaia de joc. În condiţiile în care Trevor Harvey şi Derek Thomas şi-au reziliat contractele cu câteva zile înainte de joc, giurgiuvenii au evoluat fără pivot de meserie cu cei de la Asesoft Ploieşti.

Chiar dacă alb-negrii au avut şi momente în care au evoluat de la egal la egal cu echipa campioană, diferenţa de talie şi experienţa au fost decisive, prahovenii luându-şi un avans care ar putea fi decisiv în condiţiile în care, în cea de-a doua manşă vor evolua pe teren propriu.

Doi dintre cei mai reprezentativi baschetbalişti români din ultimul deceniu, Cătălin Burlacu şi Virgil Stănescu, ambii la CSU Ploieşti, au susţinut că partida a fost una dificilă şi că nu se consideră încă în semifinale.

Manşa retur dintre CSC Giurgiu şi CSU Ploieşti va avea loc vineri, 4 ianuarie în sala Brazi din Prahova.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!