Actualitate Anunțuri

ISU GIURGIU: 𝗔𝘁𝗲𝗻𝘁̦𝗶𝗲, 𝗘𝗫𝗘𝗥𝗖𝗜𝗧̦𝗜𝗨!

Mâine, începând cu ora 10:30, vom organiza un exercițiu de cooperare, cu forțe și mijloace în teren.

️Conform scenariului, în zona seismică Vrancea a avut loc un cutremur cu magnitudinea de 7,2 grade pe scara Richter, ce a fost resimțit în mai multe localități din județ. În clădirile Primăriilor municipiului Giurgiu și orașului Bolintin Vale s-au înregistrat pagube majore, fiind necesară evacuarea angajaților.

De asemenea, în incinta Zonei Libere, acolo unde își desfășoară activitatea operatori economici, a fost afectată o clădire, iar mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Au fost avariate rețelele de electricitate și de gaze, fiind nevoie și de intervenția echipajului CBRN pentru a măsura concentrația de gaz din atmosferă.

𝗦𝗶𝗺𝘂𝗹𝗮̆𝗿𝗶𝗹𝗲 𝘃𝗼𝗿 𝗮𝘃𝗲𝗮 𝗹𝗼𝗰 𝗹𝗮 𝘀𝗲𝗱𝗶𝘂𝗹 𝗣𝗿𝗶𝗺𝗮̆𝗿𝗶𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗠𝘂𝗻𝗶𝗰𝗶𝗽𝗶𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗚𝗶𝘂𝗿𝗴𝗶𝘂 𝘀̦𝗶 𝗼𝗿𝗮𝘀̦𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗕𝗼𝗹𝗶𝗻𝘁𝗶𝗻 𝗩𝗮𝗹𝗲, 𝗱𝗮𝗿 𝘀̦𝗶 𝗶̂𝗻𝘁𝗿-𝗼 𝗰𝗹𝗮̆𝗱𝗶𝗿𝗲 𝗱𝗲𝘇𝗮𝗳𝗲𝗰𝘁𝗮𝘁𝗮̆ 𝗱𝗶𝗻 𝗶𝗻𝗰𝗶𝗻𝘁𝗮 𝗭𝗼𝗻𝗲𝗶 𝗟𝗶𝗯𝗲𝗿𝗲.

Persoanele care își desfășoară activitatea în cadrul Primăriilor menționate mai sus și în Zona Liberă, dar și cetățenii care vor trece prin apropierea zonelor în care se vor desfășura evenimentele trebuie să știe că este vorba despre un exercițiu, iar siguranța acestora nu este pusă în pericol.

Ar putea fi o imagine cu în aer liber şi text

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!