Actualitate

ISU GIURGIU, măsuri in contextul implementării măsurilor de prevenire a răspândirii virusului COVID-19

In contextul implementării măsurilor de prevenire a răspândirii virusului COVID-19, ISU Giurgiu face următoarele precizări referitoare la activitatea de avizare şi autorizare în relaţia cu publicul:

✅ În această perioadă, se recomandă ca solicitările de asistență tehnică de specialitate să fie transmise în format electronic 📧 pe adresa de email avizareautorizare@isugiurgiu.ro sau prin fax, 📠 la numărul 0246 219 149. Cei interesați sunt rugați să indice în solicitare și modalitatea în care doresc primirea răspunsului.

✅ Programul de eliberare /depunere a documentaţiilor tehnice în vederea emiterii avizelor şi/sau autorizaţiilor de securitate la incendiu şi protecţie civilă rămâne valabil. Pentru a evita aglomerarea de persoane, se recomandă ca această activitate să se efectueze pe baza unei programări telefonice 🗓 (0246 215 150).
Totodată, reamintim faptul că documentația tehnică în vederea obținerii avizului/autorizației de securitate la incendiu și protecție civilă poate fi depusă și în format electronic după cum urmează:
➡️ scanată, însoțită doar de semnătură electronică a investitorului/beneficiarului;
➡️ în format pdf sau alte formate, însoțită de semnătura electronică a investitorului / beneficiarului și a factorilor care au contribuit la elaborarea documentației 📘📔📕(proiectanți, verificatori de proiecte, experți tehnici etc.)

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!