Actualitate

Jean Jipa, un primar cu iniţiativă!

Pentru primarul Jean Jipa, anul 2016 a fost unul important, din perspectiva alegerilor locale, pe care le-a câştigat detaşat. Oamenii l-au creditat cu încrederea lor pentru un nou mandat în fruntea urbei.
De departe, pe lângă lucrările edilitar gospodăreşti, care practiv intră în fişa postului primarului şi a executivului, atenţia edilului s-a îndreptat spre educaţie, un domeniu pe care îl consideră prioritar. A investit în clădirile ce găzduiesc şcolile şi grădiniţele, în dotări, în amenjarea curţilor interipare ale acestora, pe care le-a amenajat. În plus, a investit bani în excursiile devenite deja tradiţionale şi aşteptate de copii, deplasări pentru absolvenţii de clasa a VIII-a. iar începând de anul acesta, liceenii au primit legitimaţii gratuite de călătorie.
Şi pentru că Jean Jipa este un primar cu iniţiativă, suntem convinşi că în anul 2017 va găsi alte oportunităţi pentru a sprijini generaţiile viitoare.  Aşteptăm cu interes, evenimentele viitoare de la Ogrezeni, unde în centrul atenţiei se vor afla tot copiii. Cu siguranţă, de Crăciun Jean Jipa va reuşi să fie, din nou, un „moş” generos pentru elevi, care vine încărcat cu daruri şi care le cumpără articolele la târgul de crăciun.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!