Actualitate Anunțuri Comunicate La zi

Județul Giurgiu: Cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată

Județul Giurgiu se va afla sub o avertizare meteorologică tip cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată până mâine, la ora 10:00.

Aceasta se va manifesta prin perioade cu averse torențiale, intensificări de scurtă durată ale vântului și vijelii, descărcări electrice și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 25-40 l/mp și izolat de peste 50-70 l/mp. Vântul va avea la rafală 70-90 km/h.

Pentru a gestiona în mod operativ situațiile de urgență care ar putea apărea din cauza fenomenelor meteorologice periculoase, pompierii giurgiuveni vor fi la datorie, pregătiți să intervină cu mijloacele tehnice din dotare.

ISU Giurgiu înștiințat unitățile administrativ-teritoriale din județ cu privire la fenomenele meteorologice prognozate și a transmis măsurile ce trebuie luate pentru a preveni evenimentele care ar putea pune în pericol siguranța cetățenilor sau produce pagube materiale.

Totodată, s-a dispus asigurarea rezervei de personal, pentru a putea fi suplimentate efectivele de intervenţie în cazul producerii unor situaţii de urgenţă.

Ar putea fi o imagine cu text care spune „AVERTIZARE METEO În situații de urgență, sunați la:112! <<< <<< ISU GIURGIU AVERSE TORENȚIALE Pregătește-te 1,2,3 1,2,3 CURĂȚAȚI ŞANȚURILE ȘI RIGOLELE DE SCURGERE! VÂNT PARCAȚI AUTOTURISMELE LA DISTANȚĂ SIGURĂ FAȚĂ DE COPACI SAU STÂLPI DE ELECTRICITATE! Inundații Furtună DESCĂRCĂRI ELECTRICE 02 iulie 02iuliea.c. a.c. 03 iulie, ora 10:00”

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!