Actualitate

Jurnal de campanie – PNL Giurgiu își prezintă candidații la Consiliul municipal – Matei Mihai

Mihai Matei este un coleg deosebit, alături de care am susţinut proiecte politice, pe care îl respect foarte mult pentru verticalitatea sa şi cu care sunt sigur că veţi vota, fiindcă este cel de-al cincilea candidat la consiliul local al municipiului Giurgiu pe lista PNL.
Ne cunoaştem demult, iar în ultimele două luni cu Mihai şi cu echipa am stat atâta timp, încât îi ştiu foarte bine biografia, dar, mai bine îl las să se prezinte singur:”M-am născut la data de 20.01.1965, în Pietroșani, județul Teleorman. Am absolvit Liceul ”Ion Maiorescu” din Giurgiu, apoi Facultatea de Mecanică Agricolă din cadrul Institutului Politehnic București. Pe soția mea, Mirela, care este director al Sucursalei Băncii Transilvania din Giurgiu, am cunoscut-o încă din primul an de liceu. Avem doi copii cu care ne mândrim – Sandra, de profesie arhitect și Erwin, absolvent al Facultăţii de medicină. Privind latura profesională, în primii ani după terminarea facultății am lucrat în domeniul agriculturii, conform pregătirii profesionale. M-am hotărât apoi să-mi schimb locul de muncă și timp de șapte ani am lucrat în domeniul bancar, respectiv la Sucursala Banc Post din Giurgiu, activând în serviciul de marketing și evaluări. După experiența acumulată în acest domeniu, m-am decis, ca majoritatea românilor, să mă privatizez. Am absolvit cursuri de evaluatori, fiind membru A.N.E.V.A.R., precum și cursuri de mediator.
În anul 2000, alături de socrul meu, Alecu Iorgulescu, m-am înscris în Partidul Național Liberal. De ce în acest partid? Pentru că liberalismul reprezintă, în primul rând, o doctrină care se sprijină pe liberul arbitru și care este garantul unui comportament politic coerent. Având în frunte un mare politician precum Brătianu, PNL a fost în perioada interbelică cel mai puternic partid politic, acea perioadă fiind cea mai înfloritoare pentru România.
Alături de colegii mei din echipa PNL, care sunt oameni de bună-credință și responsabili, doresc să inițiem cât mai multe proiecte în folosul comunității, să nu-i dezamăgim nici pe giurgiuvenii care ne-au votat, nici pe cei care nu ne-au votat, fiindcă demnitatea de consilier ne obligă să ne gândim la absolut toți. Noi, consilierii PNL, vom susține în comisiile de specialitate și vom vota în plenul ședințelor absolut toate proiectele elaborate de executiv care vin în sprijinul cetățenilor, dar absolut niciodată nu vom vota dacă vor exista proiecte de hotărâri propuse de executiv care contravin legislației sau care pot aduce prejudicii cetățenilor orașului nostru.
Sunt un om credincios, iubitor de Dumnezeu și de oameni. Nu-mi plac bârfele și urăsc minciuna. Mark Twain spunea foarte frumos – ”Spune adevărul și atunci nu va mai trebui să mai ții minte nimic” – Nu știu ce spun alții despre mine, dar eu cred că sunt un om serios, cu coloană vertebrală și absolut întotdeuna îmi respect cuvântul dat. “

Votează Adrian Anghelescu – primar al municipiului Giurgiu

*Comandat de PNL Giurgiu, CUI mandatar financiar 21200012

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!