Fără categorie

Jurnal de campanie – PNL Giurgiu își prezintă candidații la Consiliul municipal- Nicoleta Turcu

Să lucrezi cu oamenii este fascinant, este o știință și un talent, pentru unii este și un har, pentru alții este o nobilă deprindere.
Când fascinanta deprindere devine o nobilă știință, oamenii te numesc specialist sau profesionist.
Iată o nouă provocare pentru ea și o nouă propunere pentru dumneavoastră, giurgiuvenii, de candidat al PNL Giurgiu la funcția de consilier local al municipiului Giurgiu.
Este un profesionist al resurselor umane este și colega noastră, Nicoleta Turcu.
Un om corect, onest și profesionist, meticulos și riguros, calmă și atentă la detalii, căutând mereu să potrivească oamenii cu talentele, dar mai ales cu priceperea lor.
Cred că Nicoleta este omul potrivit pentru a știi problemele oamenilor, pentru care să aibă și soluții.
Recunosc că autobiografia doamnei Turcu, un om care a muncit toată viața în mediul privat, încercând mereu să se perfecționeze și autodepășeasca, m-a bucurat. Este un om devotat orașului Giurgiu și comunității noastre!
„M-am născut în orașul Giurgiu, în ianuarie 26 anul 1977, fiind primul copil al părinților mei. Am urmat clasele I-VIII la scoala gimnaziala nr.1 ( Sfantul Gheorghe). In anul 1995 am absolvit liceul Tudor Vianu, profilul matematica-fizica, având profesori pe Domnul Piscan Stelian și doamna Alice Iorga, cărora le port un deosebit respect.
Sunt absolventă a Colegiului de Informatica din cadrul Universității București specializarea tehnologie informatică anul 1999, ulterior am obținut alte 3 calificări: economist în marketing, specialist resurse umane, specialist in gestionarea deșeurilor.
De 10 ani sunt specialist resurse umane la SC Reos Production SRL, societate care are ca obiect de activitate producția de ansambluri electronice, unde lucrează un numar de 160 de oameni. Am o vechime in munca de 20 ani, cea mai mare parte, a activități mele profesionale, s-a desfășurat in mediul privat.
Mă descriu ca fiind un om modest, muncitor, autodidact si perseverent, de regulă, pentru cei care ma cunosc, las faptele să vorbească în locul meu.
Am fost onorata de propunerea conducerii PNL a Municipiului Giurgiu si a domnului Adrian Anghelescu, de a candida pe listele de consilieri locali, pentru a sustine o echipa, cu o viziune europeana, preocupata de dezvoltarea municipiului din punct de vedere administrativ, economic si social!
După cum am mai spus, pe dnul Adrian Anghelescu, nu-l știam, dar l-am cunoscut ca fiind, intr-adevăr, foarte sigur pe dumnealui, cred că ,,defect” profesional😊🛩, departe de a fi arogant, de o modestie caracteristica doar acelor oameni care muncesc mult pentru ceea ce sunt profesional. Cu toată sinceritatea, cred că, Dumnezeu ne-a dăruit un OM, potrivit pentru a fi primarul municipiului Giurgiu.
Mă pun in slujba dumneavoastră, dragi prieteni giurgiuveni, pentru a da o mana de ajutor, alături de domnul Adrian Anghelescu și de ceilalți candidați, la recladirea orașului Giurgiu!
Va mulțumesc!
Cu stimă
Nicoleta Turcu”

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!