Fără categorie

Jurnal de campanie – PNL Giurgiu își prezintă candidații la Consiliul municipal- Robert-Andrei Costache

 

 

Astăzi am avut o zi extraordinară alături de dumneavoastră, giurgiuvenii de toate vârstele. Am fost în emisiune la Open tv, am răspuns întrebărilor dumneavoastră. Am continuat să dialogăm pe strada Negru Vodă, bulevardul Daciei, Șoseaua București. Am avut discuții serioase cu dumneavoastră. Cele mai multe se referă la puncte din programul meu pentru Giurgiu, dar principala problemă este cea care privește tinerii. Pe lista de consilieri locali avem și tineri. Unul dintre ei este Robert, un tânăr extrem de activ, prezent la toate activitățile, un bun coordonator al echipei TNL a municipiului Giurgiu. Ne-am despărțit acum o oră și, fiindcă eu cred în potențialul său, i-am spus că este timpul să se prezinte în fața dumneavoastră.

„Stimați giurgiuveni,
Sunt Robert-Andrei Costache și sunt cetățean al orașului Giurgiu de peste 24 ani. Provin dintr-o familie de oameni harnici al căror țel principal a fost creșterea surioarei mele și a mea. Locuiesc în zona str. Decebal (fosta Piață Mică). Am învățat la Școală Generală nr. 8 „Academician Marin Voiculescu”, studiile liceale le-am urmat în cadrul Colegiului Național „Ion Maiorescu” și sunt abolsvent al Facultății de Management și al Programului Universitar de Masterat, Management și Marketing Internațional din cadrul Academiei de Studii Economice din București.
Am lucrat în domeniul turismului și al asigurărilor, iar de aproximativ un 1 an și 5 luni am început să învăț mai mult despre administrația publică și modul în care se îmbină cu politica. Îmi doresc să continui în acest domeniu pentru că aceasta este singura soluție prin care putem genera plus valoare societății și prin care să creștem calitatea vieții fiecărui cetățean în parte.
Sunt pasionat de voluntariat și tot ceea ce înseamnă activități civice și reprezentarea tinerilor în comunitate. Datorită acestui fapt, am fost ales Vicepreședinte al Asociației “Călător prin România”, iar unele dintre proiectele care m-au bucurat mult au fost: strângerea de fonduri din cadrul proiectului “Sprijinim educația prin digitalizare”, în urma căruia s-au cumpărat peste 90 de tablete smart și cartele sim pentru a le oferi copiilor cu o situație defavorizată, ce au avut rezultate bune la învățătură din Municipiul Giurgiu și comunele Găujani și Vedea; în decembrie 2018 am câștigat locul întâi în cadrul Competiției Civic Avengers, care a avut ca scop încurajarea spiritului civic al românilor. În urma câștigării acestui concurs, am avut ocazia de a participa la „O discuție la cafea cu Președintele României”, domnul Klaus Iohannis și de a-i adresa domniei sale întrebări despre Educație; am ajutat la câștigarea premiului 2020 Business Elite’s „30 Under 30” prin dezvoltarea unui proiect de digitalizare a turismului din România și Asociația a intrat în incubatorul Social Impact Award 2020; am participat la programul Kennedy Academy for Students 2019, organizat de Consiliile Americane pentru Educație Internațională, Ambasada Statelor Unite ale Americii în România, Expert Forum și Complexul Cultural Sportiv Studențesc Tei, iar în august 2020 am participat la proiectul Școala de Reprezentare a Tinerilor, organizat de Consiliul Tineretului din România, susținut de Ambasada Franței și Institutul Francez din România.
Am participat la proiecte de voluntariat: ajutor acordat bătrânilor pe perioada stării de urgență, ajutor în dezvoltarea unui site pentru a facilita vânzarea produselor producătorilor locali, ecologizare, etc.
Îmi doresc ca de acum încolo să fiu stropul acela de schimbare la care pot și eu să contribui, propunând proiecte pentru tinerii giurgiuveni, dar acest lucru îl putem realiza doar împreună. Nu mai este mult până la viitoarele alegeri, iar eu vă rog să votați pe toate buletinele de vot pe cei aflați pe prima poziție, adică pe domnul Anghelescu Adrian și consilierii PNL, asta dacă nu doriți ca domnul Barbu Nicolae să fie viitorul viceprimar al municipiului Giurgiu, ales de către dumneavoastră.”

Votează Adrian Anghelescu – primar al municipiului Giurgiu

*Comandat de PNL Giurgiu, CUI mandatar financiar 21200012

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!