Actualitate La zi Politic

La ALDE Giurgiu, „toamna se numără bobocii”! Gheorghe Ştefan, noul vicepreşedinte ALDE

Nemultumit de activitatea PNL  de după alegerile interne din primăvară, Gheorghe Ștefan, fostul președinte al PNL Giurgiu, a trecut în echipa ALDE, unde a fost primit cu bratele deschise. De acum, Gheorghe Ştefan ocupă functia de vicepreşedinte al ALDE Giurgiu. Mai mult, venirea lui Gheorghe Ștefan a fost aprobată inclusiv de către președintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu, care a fost de acord ca acesta să fie cooptat în conducerea centrală a partidului, unde va coordona Comisia de agricultură a ALDE, ca urmare a vastei sale expertize şi experiențe profesionale în domeniu: președinte al Patronatului Peștelui din România, fost consilier în Ministerul Agriculturii, fost președinte al Agenției de Pescuit și Acvacultură

În cadrul unei conferințe de presă, președintele ALDE Giurgiu Toma Petcu l-a prezentat pe noul membru al partidului, nimeni altul decât fostul preşedinte al PNL Giurgiu, Gheorghe Ştefan.

În debutul conferintei, Toma Petcu a declarat că: „Apreciez foarte mult decizia domnului Gheorghe Ștefan de a se alătura echipei ALDE, este un om care și-a asumat o organizație destul de grea atunci când a preluat PNL Giurgiu. PNL dovedește cu fiecare zi că nu mai este același partid în care ne-am regăsit la un moment dat și eu și domnul Ștefan, PNL devine un partid al răfuielilor interne, al conflictelor. Cred că această politică dăunătoare pentru PNL a făcut să gonească foarte mulți oameni politici de calitate din toată țara de la PNL. Gheorghe Ștefan, dincolo de a fi președintele PNL Giurgiu, a fost vicepreședinte la nivel național și este un bun specialist pe agricultură. Cred că expertiza și calitățile umane sunt cele care ne-au convins atât pe mine, cât și pe domnul Călin Popescu—Tăriceanu să stabilim că avem proiecte comune și avantajul de a lucra împreună este mai mare decât acela de a sta separat sau în alte echipe. Mă bucur și apreciez decizia dumnealui de a veni alături de noi”.

Gheorghe Ştefan a subliniat că nu se mai regăseşte în PNL, după alegerile din primăvară. „Au trecut șase luni de zile, de la alegerile interne ale PNL, iar eu, Gheorghe Ștefan, nu mă mai regăsesc în noul PNL, pentru că este total deprofesionalizat. Sunt la ALDE Giurgiu pentru că apreciez foarte mult organizația pe care o conduce domnul Toma Petcu. Sunt în ALDE pentru că am lucrat patru ani de zile cu domnul Tăriceanu, sunt în ALDE Giurgiu pentru că echipa de aici mi se pare o echipă unită, serioasă, determinată să facă lucruri bune pentru județ și poate cel mai mult apreciez că au o atitudine echidistantă, neimplicându-se în niciun scandal. Sper ca prin venirea mea și ceea ce pot să fac, să aduc o plusvaloare și ALDE Giurgiu, la următoarele alegeri, să fie a doua forță politică a județului”.

M. M.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!