Cultură

La "Şcoala Altfel" primăvara vine în paşi de dans

În ziua de 4 aprilie 2012, în incinta Centrul Cultural „Ion Vinea” a avut loc acţiunea cu titlul „Primăvara în paşi de dans”, la care au participat elevi ai claselor I A şi a II a A ai Şcolii Nr.1 „Sf. Gheorghe” Giurgiu, îndrumaţi de prof. înv. primar Ana Maria Constantin şi Veronica Duţan, şi preşcolari ai Grădiniţei „Dumbrava Minunată” Giurgiu îndrumaţi de educ. Ciocoiu Rodica şi Boţoroagă Elena şi prof. înv. preşcolar Hristache Mariana.

Acţiunea face parte din programul de activităţi al parteneriatului educativ „Sub aripile copilăriei” încheiat între cele două instituţii şcolare pe parcursul acestui an şcolar.

Săptămâna „Şcoala altfel” a fost un bun prilej de a petrece împreună- preşcolari, elevi, părinţi, cadre didactice- de a celebra venirea primăverii, cu voioşia şi prospeţimea caracteristice vârstei copilăriei, prin cântec, poezie, dar mai ales dans. S-a dorit astfel popularizarea preocupărilor copiilor  şi încercarea de a demonstra că se poate petrece timpul într-un mod plăcut şi frumos. Momentele de dans au încântat la maximum auditoriul care a aplaudat îndelung prestaţiile celor mici. Pentru efortul depus şi strădaniile acestora, micii artişti au fost răsplătiţi cu diplome şi dulciuri.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!