Actualitate Politic

Liberalii giurgiuveni au protestat împotriva Guvernului condus de Victor Ponta!

ponta jos“Jos Guvernul Ponta!”, “Ponta – sfidare până la capăt!”,  “Premierul cercetat pentru furtul de la stat!” , “Ponta, vei afla ce-nseamnă diaspora!” “Victoraş, să ne laşi!”, ”Facem dreptate din străinătate”,   Ponta si cu Crisu au furat bacșișul!”, “PSD+corupţie=Guvern”, au scandat cei peste 200 de liberali prezenţi la mitingul organizat vineri în faţa Prefecturii Giurgiu. Liberalii giurgiuveni au avut în mijlocul lor pe copreşedintele organizaţiei judeţene Gheorghe Ştefan, pe copreşedinţii de la municipiu – Dumitru Beianu şi Nelu Simion, pe preşedintele CJG , Vasile Mustăţea.jos ponta gigi bun

Sute de liberali s-au mobilizat pentru a susține moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Ponta şi au luat parte la mitingul PNL de vineri, 12 iunie, ce a avut loc în faţa Instituţiei Prefectului.

jos pontaTrebuie amintit că pe 5 iunie, liberalii au depus moţiunea“Victor Ponta – demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu este o lozincă!”, moțiune ce s-a dezbătut și s-a votat vineri în plenul reunit al Senatului și Camerei Deputaților. Moțiunea de cenzură privind votul prin corespondență și alegerile parțiale a fost semnată de 183 de senatori și deputați de la PNL, grupul popular și democrat, precum și parlamentari PSRO. PNL are în total 174 de parlamentari, iar PSRO — 12. Pentru a fi adoptată moțiunea, mai erau necesare 92 de voturi pentru.

jos ponta 1Liberalii giurgiuveni au avut în mijlocul lor pe copreşedintele organizaţiei judeţene Gheorghe Ştefan, copreşedinţii de la municipiu – Dumitru Beianu şi Nelu Simion, preşedintele CJG , Vasile Mustăţea, primari din judeţ, preşedinţi de comitete locale, precum şi simpli membri de partid.

jos ponta 2Protestele liberalilor însă nu au reușit însă să influențeze votul din Parlament de vineri, 12 iunie, moțiunea a fost  respinsă cu 194 pentru, 13 împotrivă, 7 voturi anulate. Din cei 418 de parlamentari prezenţi în sală au votat doar 214.

M. M.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!