Actualitate Cultură Economic Important La zi Național Politic Social

Liberalii giurgiuveni în campanie electorală la Mârșa. Europarlamentarul Dan Motreanu, alături de Dumitru Beianu și Ionuț Popa, candidații PNL pentru Consiliul Județean și Primăria Mârșa

La Mârșa, candidatul PNL la funcția de primar este Popa Ionuț Valentin. Sămbătă, 19 septembrie, staff-ul de campanie al PNL s-a aflat la Mârșa pentru a se întâlni cu localnicii și pentru a prezenta proiectele PNL pentru comună și județ.

Dumitru Beianu: „M-am bucurat, ca de fiecare dată, să fiu în mijlocul locuitorilor din Mârșa împreună cu Ionuț Popa. Alături de noi s-a aflat, și europarlamentarul Dan Motreanu și colegii din echipa de campanie, oameni determinați să contribuie la progresul județului.
Suntem determinați și credem cu tărie în victoria bunului simț, a liberalilor capabili să aducă prosperitate întregului județ Giurgiu prin proiecte ambițioase de dezvoltare începând cu 28 septembrie”.

Pentru a reuși avem nevoie de fiecare dintre Dumneavoastră, este nevoie de mobilizare și de o prezență masivă la votul de duminică, 27 septembrie.

***

PNL Giurgiu se mândrește cu Popa Ionuț Valentin care este cel mai tânăr candidat la o funcție de primar în județul Giurgiu. Colegul nostru Ionuț și-a asumat responsabilitatea luptei cu PSD, la vârsta de doar 24 de ani, în comuna Mârșa.
Ionuț este un tânăr inginer agronom care lucrează în mediul privat, care își dorește să aducă în comuna natală succesul administrației liberale, pentru ca tinerii să aibă motivația necesară pentru a se reîntoarce acasă, așa cum Ionuț a făcut-o.
O stație de epurare și un sistem de canalizare, sistem funcțional pentru colectarea apelor pluviale, racordarea comunei la rețeaua de gaze naturale, locuri de agrement și piste pentru biciclete, modernizarea și întreținerea drumurilor agricole, crearea unui loc de socializare pentru tineri sunt doar câteva dintre obiectivele pe care tânăra echipă a lui Popa Ionuț Valentin și le dorește realizate.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!