Actualitate

Liberalii giurgiuveni se tin de cuvant! Bani pentru dezvoltarea județului Giurgiu de la Guvern

Prin două Hotărâri de Guvern, au fost aprobate, seara trecută, sume importante de bani care vor permite modernizarea județului a declarat liderul PNL Giurgiu, Dan Motreanu.

Administrația Giurgiu are la dispoziție acum:

✅11.700.000 pentru finalizarea a două drumuri județene: DJ 411 Limita Călărași – Clejani și DJ 603 Naipu – Comana și

✅7.037.000 lei pentru achitarea unei datorii lăsate în urmă de administrația locală PSD: titluri executorii și propriri înființate pentru serviciul de salubrizare al Municipiului Giurgiu.

Fără acești bani alocați de Executivul liberal, proiectele de infrastructură și modenizarea județului ar fi fost abandonate, iar banii primiți de la UE ar fi trebui returnați.

Atenție! Sumele primite acum reprezintă a treia alocare pe care Guvernul liberal o aprobă pentru județul Giurgiu în doar șase luni (septembrie, decembrie, martie) și depășesc deja alocările pe care administrația Giurgiu le-a primit de la Guvernul PSD în 4 ani (2016 – 2019).

Un merit deosebit pentru sumele aprobate în această seară îi au parlamentarii PNL de Giurgiu. Pas cu pas, plătim datoriile lăsate în urmă de o administrație ireponsabilă și pornim dezvoltarea județului Giurgiu. #Dezvoltam Giurgiu #PNL

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!