Actualitate Sport

LIGA A IV-A, REZULTATE COMPLETE / Surprize uriaşe în Seria Nord

În Seria Nord favoritele au dezamăgit crunt / FOTO: Bogdan Vladu, informatiadegiurgiu.ro
Favoritele din Seria Nord au dezamăgit crunt / FOTO: Bogdan Vladu, informatiadegiurgiu.ro

Cea de-a doua etapă a Ligii Judeţene de fotbal a fost una a rezultatelor neaşteptate. Mai ales în Seria Nord, acolo unde majoritatea favoritelor au dezamăgit. Performera rundei a fost Unirea Vânători. Nou-promovata a marcat din nou la foc automat şi s-a instalat în fruntea clasamentului.

Sezonul 2016/2017 se anunţă unul echilibrat în Liga a IV-a Giurgiu. Cel puţin în „Nord”. Cu excepţia celor de la Petrolul Roata, niciuna dintre favoritele la câştigarea seriei n-a reuşit să obţină victoria în etapa disputată sâmbătă, 10 septembrie.

Viitorul Tântava a devenit o adevărată sperietoare pentru Argeşul Mihăileşti. Anul trecut a înregistrat o dublă victorie (4-0 „acasă” şi 2-0 în deplasare). Acum i-a administrat încă un 4-0 semn că Argeşul lui Falemi nu e invincibil.

Spectacol face şi Unirea Vânători. Nou-promovata conduce Seria Nord cu punctaj maxim după două runde şi are mai multe goluri marcate. Ultima „victimă” a fost chiar câştigătoarea seriei din sezonul precedent: FC Singureni! Unirea s-a impus cu un „ireal” 8-1 semn că îndepărtarea jucătorilor care stagiunea precedentă au pus Singureniul pe harta fotbalului giurgiuvean n-a fost una înţeleaptă.
Şi cealaltă surpriză a sezonului precedent, Voinţa Toporu, s-a făcut de râs pierzând meciul de la Joiţa cu 0-5. Nici Zmeii din Ogrezeni n-au reuşit mare lucru la Podişor, cedând clar cu 1-4!

Remiză în primul derby al sezonului

Onoarea „favoritelor” a fost salvată de Petrolul Roata. Fosta campioana s-a impus cu 3-2 în faţa celor de la Silver Inter Zorile.

Derby-ul rundei s-a desfăşurat la Floreşti, acolo unde vicecampioana Avântul şi FC Bolintin Malu Spart au încheiat nedecis, scor 1-1.
În Seria Sud principalele favorite la ocuparea primelor două locuri s-au descurcat fără probleme. CSM Dunărea Giurgiu a trecut cu 5-0 de Real Colibaşi, AS Mihai Bravu s-a impus cu 8-2 în faţa nou-promovatei AFC Adunaţii Copăceni în timp ce Unirea Izvoarele a bifat scorul etapei: 10-0 cu o altă nou-promovată, Unirea Frăteşti.
Surpriza din „Sud” s-a înregistrat la Vedea, acolo unde echipa care a încheiat sezonul precedent pe loc retrogradabil şi începuse prost stagiunea actuală (0-13 la Mihai Bravu) a învins cu 2-1 pe Voinţa Slobozia.
Un alt duel echilibrat a avut loc la Braniştea acolo unde Dunărea Oinacu s-a impus cu 2-1 în faţa „Giganţilor” din Vărăşti, o nou-promovată care cu siguranţă va pune probleme multor echipe.
Iată rezultatele complete ale etapei a II-a din Liga Judeţeană de fotbal:

Seria Sud
AS PRUNDU – Mihai Viteazul Călugăreni 5-3
UNIREA IZVOARELE – Unirea Frăteşti 10-0
PROGRESUL VALEA DRAGULUI – Spicul Izvoru 6-3
DUNĂREA OINACU – Giganţii Vărăşti 2-1
VIITORUL VEDEA – Voinţa Slobozia 2-1
AFC Adunaţii Copăceni – AS MIHAI BRAVU 2-8
CSM DUNĂREA GIURGIU – Real Colibaşi 5-0
Seria Nord
UNIREA JOIŢA – Voinţa Toporu 5-0
VIITORUL TÂNTAVA – Argeşul Mihăileşti 4-0
VOINŢA PODIŞOR – Zmeii Ogrezeni 4-1
Silver Inter Zorile – PETROLUL ROATA 2-3
FC Singureni – UNIREA VÂNĂTORI 1-8
Avântul Floreşti – FC Bolintin Malu Spart 1-1
OLIMPIA MÂRŞA – FC Bolintin Deal 7-1
Luceafărul Trestieni a stat.

Următoarea etapă este programată sâmbătă, 17 septembrie, cu începere de la ora 17.00.

Text şi foto: Bogdan Vladu

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!