La zi

Noul ministru de Interne, Dragoş Tudorache: "Voi crea o structură de coordonare care să aibă organizarea alegerilor ca obiectiv principal!"

ministru-de-interneSăptămâna trecută în Guvern au fost adoptate hotărârile privind calendarul de desfășurare a procesului electoral, precum și toate măsurile care urmează să fie întreprinse, multe dintre ele măsuri care revin Ministerului de Interne. Şi cum acst minister are un nou ministru, Dragoş Tudorache. Acesta şi-a stabilit crearea unei structuri de coordonare al cărei obiectiv principal va fi organizarea alegerilor.

„Voi crea o structură de coordonare care să aibă organizarea alegerilor ca obiectiv principal, o structură de comandă care va ține și legătura cu Autoritatea Electorală Permanentă, dar în același timp, o structură care să poarte un dialog continuu, constant cu partidele politice, care sunt actorii principali ai următoarelor trei luni. Obiectivul meu în acest domeniu este să mențin neutralitatea și echidistanța totală a acestui minister, a tuturor celor care lucrează în acest minister până la alegeri. Este un mesaj foarte clar pe care l-am dat și colegilor din structura de comandă, pentru a-l da mai departe celor din subordinea lor”, a spus Dragoș Tudorache, citat de Agerpres. Totodată, a anunțat că va transmite acest mesaj și prefecților în zilele următoare.

InfoPress

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!