Sport

Liga I se reia în februarie

Campionatul Ligii I de fotbal se reia pe 22 februarie şi nu 2 martie aşa cum era stabilit iniţial. Hotărârea a fost luată de Liga Profesionistă de Fotbal pentru a evita aglomerarea sezonului. Astra Giurgiu va evolua luni, 25 februarie, pe teren propriu, contra formaţiei Viitorul Constanţa
Preşedintele Ligii I, Dumitru Dragomir, a fost tranşant declarând că reluarea campionatului mai devreme cu o săptămână se datorează faptului că nu există o altă dată şi că programul este foarte strâns.
Este cea de-a doua decizie de modificare a programului după ce în decembrie anul trecut LPF şi FRF au decis ca etapa a XX-a a Ligii I respectiv turul semifinalelor Cupei României să fie amânate pentru 2013.
Luate prin surprindere de hotărârea Ligii Profesioniste de Fotbal, majoritatea echipelor au fost nevoite să îşi scurteze stagiile de pregătire.
Primul meci al etapei a XX-a, Gaz Metan Mediaş – Gloria Bistriţa va avea loc vineri, 22 februarie.
Sâmbătă, 23 februarie sunt programate partidele:
Concordia Chiajna – CS Turnu Severin, Ceahlăul Piatra-Neamţ – Pandurii Târgu Jiu şi CSMS Iaşi – Rapid Bucureşti.
Duminică vor avea loc alte două partide: Oţelul Galaţi – Petrolul Ploieşti şi Dinamo Bucureşti – FC Braşov.
Etapa se va încheia luni, cu partidele Astra Giurgiu – Viitorul Constanţa, FC Vaslui – CFR Cluj, şi Universitatea Cluj – Steaua Bucureşti.
După nouăsprezece runde, Astra Giurgiu ocupă locul doi în clasament, cu 37 de puncte la 10 lungimi în spatele lideruli Steaua Bucureşti.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!