Actualitate

Lt. col. Becșan Mircea, împuternicit adjunct al inspectorului șef de jandarmi

Începând cu data de 15 iunie a.c., locotenent-colonel Becșan Mircea a fost împuternicit adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu. Odată cu această împuternicire, acesta va coordona activitatea pe linie de logistică în următoarele 6 luni.
Locotenent-colonelul Becșan Mircea are 49 de ani și își desfășoară activitatea în cadrul Jandarmeriei Române din anul 1991. Este absolvent al Universității Tehnice de Construcții din București și al studiilor postuniversitare cu specializările “Managementul instituțiilor publice” și “Calitatea, fiabilitatea și mentenabilitatea sistemelor complexe”.
De-a lungul carierei militare acesta a ocupat mai multe funcții de execuție și conducere în Inspectoratul General al Jandarmeriei Române și Inspectoratul de Jandarmi Județean Ilfov.
Principalul său obiectiv îl reprezintă organizarea și coordonarea activităților din domeniile logistic, comunicații și tehnologia informației, marketing și achiziții la cel mai înalt nivel, contribuind astfel la buna executare a misiunilor din sfera de competență.
La întâlnirea cu ofițerii și subofițerii inspectoratului, acesta a precizat că „împreună cu inspectorul şef  şi cu celelalte cadre din conducerea inspectoratului formează o echipă managerială care îşi propune să reprezinte Jandarmeria Română ca o instituţie sigură şi credibilă, aflată în slujba legii şi a cetăţeanului.”
 
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!