Actualitate

MAI RĂU CA LA "ŢARĂ"!

ca la taraOraşul de la ţară, sau oraşul câinilor şi al gropilor. Aşa cum l-au denumit mulţi dintre giurgiuvenii sătui de ceea ce se întâmplă, în ultima vreme, cu oraşul lor. Pe reţelele de socializare, în staţiile de autobuz, la muncă şi nu numai, oamenii discută tot mai des despre direcţia în care merg lucrurile şi despre starea tot mai jalnică a municipiului. Ei bine, dacă, săptămâna trecută vă prezentam câteva imagini surprinse pe unele străzi, acolo unde iarna şi-a spus cuvântul, iar mormanele de zăpadă topite de temperaturile ridicate au lăsat ravagii în urma lor, astăzi vorbim despre cratere. Gropi imense formate în asfalt, în aproape tot oraşul, adevărate primejdii pentru trecători.
Începem cu sensul giratoriu, din zona Pasarelei, chiar la intrarea în Giurgiu. Maşinile de mare tonaj, care trec spre vamă, sunt nevoite să facă slalom printre găurile care le pun marfa în pericol, dar mai ales şi viaţa şoferilor. La fel procedează şi cei care circulă cu maşini mici, dar mai ales bicicliştii care merg pe jos, până trec de obstacole.
Aceeaşi situaţie se înregistrează şi în rondul de la “Căprioara”. O zonă la fel de intens circulată, şi de tranzitată de autoturisme. La mica înţelegere, şoferii îşi dau prioritate, rând pe rând, ca să nu îşi rupă maşina în două. Se circulă infernal, mai ales dimineaţa, dar şi la ora patru, când giurgiuvenii ies de la serviciu.
La fel şi pe Şoseaua Sloboziei. Aici, unde, un grup de muncitori  lucrează la remedierea drumului, spun ei. Cu un braţ de pavele, resturi din alte trotuare, încearcă de zor să acopere o groapă generoasă. Spun că, vremea e de vină, şi că au găsit această soluţie, însă va fi de moment, pentru că adevărata asfaltare, urmează…. dar mai târziu.
De fapt, nu mai devreme de anul trecut, din primăvară, Primăria se lăuda că a asfaltat mai multe străzi şi şosele principale din oraş, pe care se circula foarte greu. Şi într-adevăr, s-a lucrat, însă cât se poate de prost, judecând după starea actuală a aceloraşi străzi unde s-au făcut investiţiile anunţate. Lucrări de mântuială, lucrări în urma cărora nu se cunoaşte nimic!

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!