Politic

Mesaj pentru primarii ”migratori”: ”Rămâneți acolo unde ați plecat!”

stefan

Printre declarațiile făcute în prima conferință de presă susținută de PNL după alegrile de duminică de co-președintele PNL Giurgiu, Gheorghe Ștefan, se numără și un mesaj tranșant adresat primarilor ce au plecat din partid.

”În calitate de co-președinte al PNL Giurgiu, nu am nici cea mai mică intenție să iau măcar în considerare ideea de a primi în partid, înapoi, vreun primar din cei care au plecat. Și fiți convinși că asta nu va influența în niciun fel rezultatele PNL. Iar în sprijinul acestei afirmații vin rezultatele pe care PNL le-a obținut duminică în localități din nordul județului (50% – Ulmi, 54%-Florești Stoenești, 48%-Joița etc), localități unde nu avem primari. Deci, se poate!

Așa că vom promova oameni tineri, oameni care să preia și să refacă de la zero organizațiile și sunt convins că avem tot timpul pentru asta și că nu avem de ce să mai apelăm la primarii care au plecat. Au plecat, sunt buni plecați! Și, ca să citez liderul PNL, noul președinte Klaus Iohannis, să rămână acolo unde au plecat!”

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!