Actualitate

Minciună, manipulare, disperare?

barbuÎn această seară, municipiul Giurgiu a fost împânzit de flyere în care se spunea ceea ce circulă pe Facebook-ul  domnului primar Nicolae Barbu, de miercurea trecută şi anume că, vezi-Doamne, „consilierii PNL, ALDE şi UNPR s-au opus interesului comunităţii şi au votat în defavoarea cetăţenilor”.

Se-ncearcă,  astfel, manipularea opiniei publice, cu orice preţ. Iar preţul este plătit, din păcate, tot de giurgiuveni. La  fel şi investiţiile păguboase ale primarului Barbu: zona de promenadă inundată, piaţa de peşte fără peşte, pista de atletism, blocul dărâmat de la  Istru şi lista poate continua… Dar, nu, despre toate acestea primarul Nicolae Barbu nu suflă o vorbă.

În schimb, comandă flyere pe care le distribuie, la ceas de seară, în oraş. Întrebăm şi noi: din ce bani au fost tipărite miile, poate zecile de mii de flyere cu informaţii neadevărate.  Mai lipsea semnătura primarului, fiindcă informaţiile sunt cele  postate pe propria pagină de facebook în seara zilei  de miercuri, 9 martie.

Această formă grosolană de manipulare trebuie să înceteze, iar cei care  pot determina asta sunt consilierii locali, care trebuie să iasă public şi să expună motivele pentru care s-au abţinut de la vot, dar şi faptul că proiectele  nu sunt respinse şi nici stopate.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!