Actualitate

MOȘ CRĂCIUN A VENIT ȘI LA EI! DARURI ȘI COLINDE PENTRU BĂTRÂNII DE LA MIRONESTI

DSC_0185  Tinerii liberali, împreună cu preşedintele Organizației Municipale a PNL Giurgiu, domnul Dumitru Beianu , le-au dăruit pachete şi le-au cântat colinde persoanelor asistate , dar şi angajaților Căminului de bătrâni de la Mironeşti.
Ca în fiecare an, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, preşedintele PNL municipal , Dumitru Beianu, se gândeşte şi la cei singuri pe lume. A fost susținut în această acțiune umanitară şi de deputatul Liliana Ciobanu, un om sufletist care ştie că pentru aceşti oameni zilele cele mai fericite sunt cele în care semenii îşi aduc aminte de ei. Majoritatea celor instituționalizați în acest centru sunt în vârstă, sunt singuri. Nu mai au pe nimeni pe această lume, doar personalul de specialitate care, pe lângă datoria de a le oferi îngrijire medicală şi asistență socială, încearcă să umple şi golul din aceste suflete, mai acut de sărbători. Si nu s-au dus cu mana goală, ci cu pachete de Craciun, cozonaci şi alte produse, pentru fiecare dintre cele 55 de persoane instituționalizate în centru, dar şi angajați.
DSC_0197
DSC_0214
Oaspeții au fost impresionați de primirea făcută de persoanele din centru, care se bucură, rareori, de vizite. Le-au cântat colinde şi le-au urat din inimă, atât batrânilor din centru, cât şi persoanelor care se ocupă de ei “Sărbători frumoase şi sănătate multă”. Fiindcă, aşa cum spune şi un colind străbun “nu uita, când eşti voios, române să fii bun!”.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!