Actualitate

Si ei sunt "prietenii de langa tine, prietenii Dunarii!"

Polițiștii de la prevenire si cei de proximitate s-au aflat joi, 28 iunie, in mijlocul copiilor, la bazinul de inot al Scolii Gimnaziale Acad. Marin Voiculescu, unde s-au aliniat la start 40 de copii in cadrul tradiţionalului concurs de înot organizat cu ocazia Zilei Dunării. Concursul s-a desfăşurat joi, 28 iunie 2018, sub egida “Prietenii Dunării”, proiect al Asociaţiei “Prietenii de langa Tine” . Ca partener, IPJ Giurgiu a acordat premii castigatorilor.


Competitia a fost organizată pentru copii din municipiul Giurgiu cu varsta de 10 – 12 ani.  Asa cum spuneam, politistii giurgiuveni le-au oferit castigatorilor sepci, tricouri, blocnotes-uri si pixuri.
Multumindu-le politistilor pentru sustinere, directorul executiv al Asociatiei „Prietenii de langa tine” Giurgiu, Mariana Mitroi” a declarat: „Concursul de inot organizat cu prilejul sarbatoririi zilei Dunarii a devenit deja o traditie pentru noi. An de an, incercam sa gasim sustinatori si ne bucuram ca de fiecare data exista interes pentru actiunile care implica elevii.
Multumim Inspectoratului Judetean de Politie fiindca anul acesta a ales sa  fie partener al asociatiei noastre, nu doar la actiunea de ecologizare a malurilor Dunarii din 23 iunie, ci si la concursul de inot. Cu aceasta ocazie, conducerea IPJ a demonstrat ca ii pasa de mediul inconjurator si, mai mult, ca ii pasa de tanara generatie. De altfel, perceptia publica din ultima perioada este una pozitiva:  politia nu mai este privita ca o institutie care aplica ammenzi ci ca una care are griija de cetatean!”
La randu-i, subcomisar de politie Daniel Patentasu, reprezentantul IPJ Giurgiu, a subliniat: „Conducerea IPJ Giurgiu acorda o atentie aparte si componentei preventive. Asa cum ati observat, anul acesta Inspectoratul de politie s-a implicat in actiuni cu impact in domeniul social, devenind un partener de incredere pentru comunitatea giurgiuveana. Bucuria, emotia, dezamagirea, fair play-ul le redescoperim in mijlocul copiilor . Ii felicitam pe toti participantii la competitia de inot si le dorim „vacanta placuta”!
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!