Actualitate Anunțuri Comunicate

Municipiul Giurgiu: Servicii publice de calitate

Societățile din subordinea Consiliului Local al municipiului Giurgiu(GCE, GSP, GSL) au fost adunate recent în cadrul unei ședințe de lucru unde primarul municipiului, Adrian Anghelescu și administratorul public, Marius Olteanu, împreună cu reprezentanții Direcției de Servicii Publice Direcției Tehnice si Directiei Poliției Locale au stabilit prioritățile pentru sezonul care urmează.

Primarul Adrian Anghelescu a cerut ca municipiul Giurgiu să devină prioritatea zero a tuturor acestor societăți și ca acesta să fie curățat periodic, vegetația întreținută, activitatea de dezinsecție realizată, parcurile păstrate în condiții civilizate și pentru aceasta este necesară nu doar implicarea autorităților, ci si a organelor de control pentru aplicare de sancțiuni și responsabilizarea cetățenilor pentru păstrarea în condiții bune a patrimoniului și a curățeniei trotuarelor și spațiilor publice.

Astfel, în zilele următoare, GCE continuă reabilitarea aleilor pietonale de pe B-dul București, de la ARR către Casa de Pensii și a trotuarelor din zona Casa Cărții și pe str.Gării.

Un alt obiectiv important este curățenia în cimitire pentru care vor fi folosite mijloace, utilaje și resursă umană de la toate societățile subordonate, pentru ca efectul să fie unul vizibil.

GSL va efectua activități specifice în zona unităților de învățământ, pe trotuare, spații verzi adiacente, în timp ce GSP va reorganiza activitatea de dezinsecție pentru eficientizare economică și a beneficiilor oferite, în zonele prioritare.

Pentru ca toate aceste eforturi, dar și cele din activitatea curentă de curățenie și întreținere să nu fie în zadar, Direcția Poliției Locale va acționa în consecință.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!