Actualitate

Mustăţea a AL(D)ES!

alde mustateaDupă ce luni de zile s-a autovictimizat, preşedintele CJ Giurgiu, Vasile Mustăţea a trecut cu arme şi bagaje, fix  la ALDE. Dacă până mai ieri declara, cu lacrimi în ochi, că rămâne în PNL, că vrea să facă echipă, dar nu e lăsat, bla, bla… chiar dacă fusese exclus din Organizaţia judeţeană pentru că a trădat partidul care l-a propulsat să ajungă preşedinte de Consiliu judeţean.

În tot acest răstimp, în care spunea, tare şi răspicat, că e vicepreşedinte la nivel naţional, cu toate că faptele îl trădau şi îl apropiau tot mai mult de ALDE. Până azi când a anunţat public trecerea la ALDE, în prezenţa celor doi copreşedinţi: Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin.

Astăzi am luat hotărârea să devin membru ALDE și, în perioada imediat următoare, voi face toate formalitățile statutare pentru a deveni și membru cu drepturi depline. Eu, în ultima perioadă, am definit situația mea la Giurgiu ca o zonă crepusculară, adică nu eram membru PNL la Giurgiu, dar la București eram vicepreședinte al partidului. Au făcut o ședință total nestatutară prin care m-au exclus la Giurgiu, în schimb la București nimeni nu voia să mă supună excluderii. Am depus un memoriu și aștept de trei luni să vină o comisie de la București și să verifice ce se întâmplă la PNL Giurgiu, dar se tergiversează. Mi s-a spus că pe 10 ianuarie şi nimic”, a declarat Vasile Mustăţea.

„Nu a intrat în ALDE pentru a fi candidat la Consiliul judeţean, ci pentru că își dorește să fie în această echipă”, a precizat, la rându-i Călin Popescu Tăriceanu.  Aaaa, am înţeles „avem echipă, avem valoare!” nu ştim să construim, ci doar să demolăm. Lucică ştie mai bine, domnule Tăriceanu! Întrebaţi-l pe domnia sa în legătură cu această „nouă achiziţie” că doar aţi spus că discutaţi des la Senat!

M. M.

 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!