La zi

Nici canadienii nu se dau în vânt după minoritarii noştri

Precedente incendiare la Paris, la Roma, chiar în Regatul Unit. Ne amintim cu toţii de intervenţiile în forţă ale carabinierilor şi jandarmilor de acum câţiva ani. De reticenţa, ca să nu spunem aferarea fraţilor noştri de gintă latină de a-şi delimita cât mai strict viaţa, cultura, valorile, de riturile şi pornirile minoritarilor noştri plecaţi la cerşit şi furat prin Uniunea Europeană.

Ei bine, iată că alţi fraţi de gintă latină, de data asta de peste ocean, recurg la aceleaşi măsuri net coercitive când vine vorba de alde Salam de Vito. Astfel, guvernul canadian a blocat accesul în această ţară pentru 100 de emigranţi clandestini de etnie romă, originari din Craiova.

Ţiganii se aflau de mai mult timp în SUA şi intenţionau să treacă graniţa în Canada. Autorităţile canadiene au dezvăluit că o reţea de hoţi creată la Craiova şi condusă de trei persoane care au locuit la Montreal facilita intrarea ilegală în Canada pentru solicitanţii de azil de etnie romă. Mulţi dintre aceştia făceau parte din grupări foarte active de hoţi din Canada, iar o parte din lucrurile furate erau trimise în Craiova.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!