Actualitate

Nicolae Barbu: „Să văd dacă dau voie Apa Service SA să se ocupe în continuare şi de restul judeţului!”

Nicolae-Barbu-Declaraţii contradictorii ale edilului şef din municipiu pe tema Apa Service. Deşi recunoaşte că societatea este în primul rând operator regional, Nicolae Barbu susţine că se mai gândeşte dacă îşi va da acordul ca unitatea cu pricina să realizeze proiecte şi în alte localităţi ale judeţului.

În ultima conferinţă de presă a primarului Nicolae Barbu, edilul şef a făcut câteva referiri la recenta schimbare a conducerii SC Apa Service. Cum bine se ştie, Violeta Năiţă nu mai este director general, ci adjunct, iar şef se vehiculează numele lui Constantin Preda. În acest context, Barbu a criticat atitudinea unor politicieni, care, a spus el, au venit să îl certe pentru schimbarea cu pricina, întrucât nu ar mai putea fi depuse proiecte pe apă canal în alte localităţi ale judeţului.

Bineînţeles că nu partidele politice depun proiecte, ci reprezentanţii lor aflaţi în funcţii din administraţie. Şi tocmai pentru că are aceeaşi preocupare ca şi alţi edili, ar trebui să îi înţeleagă, indiferent din ce partid fac parte. Cu atât mai mult cu cât Nicolae Barbu susţine că este independent.

Cu toate astea, supărat pe politicienii care au venit să reclame schimbarea de la Apa Service, Barbu a declarat că, în primul rând, Apa Service este operator regional şi în al doilea rând, este o societate aflată în subordinea municipalităţii. De aceea, „să văd dacă dau voie Apa Service SA să se ocupe în continuare şi de restul judeţului!”

Deci unde este fairplay-ul de care trebuie să dea dovadă un edil faţă de ceilalţi primari, şi implicit faţă de locuitorii judeţului, care n-au nicio vină că unii sunt independenţi, iar alţii nu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!