Politic

Nicolae Florian şi Niculae Bădălău, cele mai plauzibile variante pentru Camera Deputaţilor şi Senat din partea PSD Giurgiu

Ultima conferinţă de presă a PSD Giurgiu, de vineri, 12 octombrie, l-a avut în prim-plan pe Dumitru Beianu, amfitrionul unui dialog între  ziariştii prezenţi şi primarii comunelor Toporu şi Greaca. Tinerii edili Costin Ionescu şi Florentin Surduleasa, aflaţi la primul mandat, s-au prezentat, cum era şi firesc, plini de ambiţii, expunând un noian de proiecte şi demersuri în comunităţile proprii.

Pe de altă parte, ceea ce arde în această perioadă rezidă în alegerile parlamentare din 9 decembrie. Astfel că miercuri, 17 octombrie, USL Giurgiu va participa la un miting pe Arena Naţională din Capitală, unde va fi organizată lansarea oficială a candidaţilor USL din toată ţara. Filiala giurgiuveană are ca responsabilitate participarea cu 500 de membri, prezenţă perfect realizabilă.

În aceeaşi ordine de idei, la începutul săptămânii viitoare, în şedinţa Consiliul Judeţean al PSD Giurgiu, dintr-o listă de propuneri din care nu lipsesc nume precum Niculae Bădălău, Cristian Marciu, Dumitru Beianu, Nicolae Florian şi Aurelia Dobre, se vor alege ulterior, cu avizul centrului, cei doi candidaţi pe cele două colegii (din şase) de care dispune PSD Giurgiu. Conform unor surse sigure, pe Colegiul I, care înseamnă municipiul Giurgiu, la Camera Deputaţilor, PSD Giurgiu va merge pe mâna lui Nicolae Florian, iar pe Colegiul I la Senat, social-democraţii îşi vor arunca în luptă preşedintele, pe Niculae Bădălău.

Dumitru Beianu, cum a mai afirmat şi cu alte ocazii, nu are de gând să acceadă în Parlament, presupunând că ar fi nominalizat ca şi candidat. Beianu a reiterat nu o dată că îşi poate ajuta municipiul şi judeţul infinit mai bine de la Giurgiu decât de la Bucureşti.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!